Leander waskussenhoes

Op de commode van de Linea serie kan natuurlijk een leuke bijpassende waskussenhoes niet missen. Met de waskussenhoezen van Leander kun je je waskussen een eigen look geven. Dit is natuurlijk super leuk zo kun je kiezen wat het beste past bij de babykamer van je kindje. Vanwege de unieke vorm van de Leander waskussens is het aan te raden een waskussenhoes van hetzelfde merk erbij te bestellen.

Lees meer...

Handigheid van de Leander waskussenhoes

De waskussenhoes van Leander is erg makkelijk in gebruik en biedt enorm veel voordelen. Niet alleen creëer je je eigen look met de Leander waskussenhoes, maar je houdt ook nog eens het waskussen van je kindje droog en schoon. Zo kun je je kindje makkelijk verschonen of aankleden op het waskussen.

Kwaliteit van de Leander waskussenhoes

De kwaliteit van de Leander waskussenhoes is erg goed, dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan de Leander waskussenhoes gemaakt is. De stof is vocht absorberend en voelt zacht en comfortabel aan wanneer je kindje op de waskussenhoes van Leander ligt. De waskussenhoes van Leander is voorzien van een rits en is wasbaar op 30 graden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Leander Linea Waskussenhoes

    De Leander Linea Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    40,-
1 Resultaten