Poetree Kids waskussenhoezen

 

Door het gebruik van een waskussenhoes blijft het waskussen langer schoon. Ook is een waskussen een zachte ondergrond voor je baby tijdens het verschonen, dat is wel zo fijn! Bij Babypark zijn er verschillende waskussenhoezen verkrijgbaar, waaronder die van Poetree Kids.

 

Lees meer...

Mooie Poetree Kids waskussenhoezen

De waskussenhoezen van Poetree Kids zijn gemaakt van katoen. Sommige Poetree Kids waskussenhoezen worden geleverd met badstoffen doeken die door middel van drukknopen bevestigd kunnen worden op de Poetree Kids waskussenhoes. Heel handig, want wanneer het doekje vuil wordt kan je deze gewoon in de wasmachine doen in plaats van de hele Poetree Kids waskussenhoes. De Poetree Kids waskussenhoezen kun je dichtknopen door middel van strikjes aan de zijkant. Er zijn effen Poetree Kids waskussenhoezen, maar ook Poetree Kids waskussenhoezen met een mooi (gewatteerd) printje. Poetree Kids heeft ook hele leuke Poetree Kids verzorgingsmandjes die je op de commode naast het aankleedkussen kunt neerzetten. 

 

Over Poetree Kids

Poetree Kids is een Nederlands merk met grote liefde voor de Franse stijl en gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van hoge kwaliteit bed- en badlinnen voor kinderen. Naast Poetree Kids waskussenhoezen zijn er bij Babypark ook nog andere producten van Poetree Kids te verkrijgen zoals slabbetjes, Poetree Kids dekens, Poetree Kids slaapzakken en Poetree Kids badcapes. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Poetree Kids Chevon Aankleedkussenhoes

    De Poetree Kids Chevon Aankleedkussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    49,95
1 Resultaten