Rekje voor bed

Is jouw kindje vrij beweeglijk in bed dan loopt hij of zij het risico om uit bed te vallen. Met een bedrekje zorg je ervoor dat je het risico daarop wegneemt. Hierdoor slaap jij als ouder natuurlijk ook meteen een stuk prettiger. In het assortiment vind je verschillende bedrekjes waarbij sommige speciaal zijn gemaakt voor een specifiek bed. In ons assortiment vind je ook rekjes die op meerdere bedden te gebruiken is zijn. Neem een kijkje in onze webshop.

Lees meer...

Assortiment bedrek

In ons assortiment hebben we o.a. mooie bedrekjes van Babyhome die compatibel zijn met bijna alle bedden en een ingebouwd nachtlampje hebben. Het bedrek is gemaakt van aluminium dus licht van gewicht waardoor het ook eenvoudig mee te nemen is tijdens een logeerpartijtje bijvoorbeeld. Het rekje voor het bed wordt dan ook met een reistas geleverd. Het lampje schakelt zichzelf uit na 30 minuten wanneer het kindje meestal al wel in slaap is gevallen. Een bedrek kan ook worden gebruikt om de stap van ledikant naar een bed voor volwassenen te verkleinen. Zo hebben we ook een bedrek van Childhome die je tussen de lattenbodem en het matras plaatst. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Voor welk bedrekje je ook gaat, het is gedekt door onze laagsteprijsgarantie. 

Bestellen van rekje voor bed

Onze webshop zorgt voor een duidelijk overzicht van alle bedrekjes waarbij onze zoekfilters helpen om jouw keuze te vereenvoudigen. Zo kun je bijvoorbeeld snel op kleur kiezen. Bestel je het bedrekje voor 20:00 uur dan zorgt onze eigen bezorgdienst ervoor dat het nog dezelfde dag wordt verzonden. De verzending is gratis voor alle bestellingen van 20 euro of meer. In onze 10 megastores kun je ook terecht voor ons assortiment en is het mogelijk om alle artikelen met eigen ogen te bekijken. En voor al jouw vragen staat een team van verkoopspecialisten klaar.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Dolcenanna Pop Bedhek

  Het Cam il Mondo del Bambino Dolcenanna Pop Bedhek is universeel en praktisch in gebruik. Het bedhekje is geschikt voor alle bedden van minimaal 150 cm en is te bevestigen met behulp van 2 veiligheidsriempjes.
  39,95
 • Quick view

  Puck Juniorzijde Wit 70 x 140 cm

  Met de Puck Juniorzijde Wit 70 x 140 cm kan het Puck Combi Babybed worden uitgebreid. Deze praktische juniorzijde dient als uitvalbeveiliging voor je kindje en kan eenvoudig worden bevestigd op het ledikant.
  20,-
 • Quick view

  Yrda Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar

  Het Yrda Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is op elk bed te monteren.

  39,95

  38,99

 • Quick view

  TWF Bedhek

  Dit TWF Bedhek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,99

  39,95

 • Quick view

  Yrda Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar

  Het Yrda Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is eenvoudig op elk bed te monteren.

  39,95

  36,95

 • Quick view

  Puck Juniorzijde Wit 60 x 120 cm

  Met de Puck Juniorzijde Wit 60 x 120 cm kan het Puck Combi Babybed worden uitgebreid. Deze praktische juniorzijde dient als uitvalbeveiliging voor je kindje en kan eenvoudig worden bevestigd op het ledikant.

  15,-

  12,49

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bedhek 90 x 200 cm Wit Hoogglans

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Een Alaska bedhek 90 x 200 Wit Hoogglans is dan de ideale oplossing.

  49,50

  45,-

 • Quick view

  Done by Deer Juniorzijde White 70 x 140 cm

  Slaapt jouw kindje in een Done by Deer Ledikant? Dan is de Done by Deer Juniorzijde 70 x 140 cm een perfecte accessoire waarmee je het bed van je kindje kunt uitbreiden. De juniorzijde is praktisch en eenvoudig te bevestigen.
  65,95
 • Quick view

  Leander Veiligheidsrek

  Het Leander Veiligheidsrek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit het Leander Meegroeibed klimt. Het veiligheidsrek kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden.
  149,-
9 Resultaten
Trustpilot