Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Rekje voor bed

Is jouw kindje vrij beweeglijk in bed dan loopt hij of zij het risico om uit bed te vallen. Met een bedrekje zorg je ervoor dat je het risico daarop wegneemt. Hierdoor slaap jij als ouder natuurlijk ook meteen een stuk prettiger. In het assortiment vind je verschillende bedrekjes waarbij sommige speciaal zijn gemaakt voor een specifiek bed. In ons assortiment vind je ook rekjes die op meerdere bedden te gebruiken is zijn. Neem een kijkje in onze webshop.

Lees meer...

Assortiment bedrek

In ons assortiment hebben we o.a. mooie bedrekjes van Babyhome die compatibel zijn met bijna alle bedden en een ingebouwd nachtlampje hebben. Het bedrek is gemaakt van aluminium dus licht van gewicht waardoor het ook eenvoudig mee te nemen is tijdens een logeerpartijtje bijvoorbeeld. Het rekje voor het bed wordt dan ook met een reistas geleverd. Het lampje schakelt zichzelf uit na 30 minuten wanneer het kindje meestal al wel in slaap is gevallen. Een bedrek kan ook worden gebruikt om de stap van ledikant naar een bed voor volwassenen te verkleinen. Zo hebben we ook een bedrek van Childhome die je tussen de lattenbodem en het matras plaatst. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Voor welk bedrekje je ook gaat, het is gedekt door onze laagsteprijsgarantie. 

Bestellen van rekje voor bed

Onze webshop zorgt voor een duidelijk overzicht van alle bedrekjes waarbij onze zoekfilters helpen om jouw keuze te vereenvoudigen. Zo kun je bijvoorbeeld snel op kleur kiezen. Bestel je het bedrekje voor 20:00 uur dan zorgt onze eigen bezorgdienst ervoor dat het nog dezelfde dag wordt verzonden. De verzending is gratis voor alle bestellingen van 20 euro of meer. In onze 10 megastores kun je ook terecht voor ons assortiment en is het mogelijk om alle artikelen met eigen ogen te bekijken. En voor al jouw vragen staat een team van verkoopspecialisten klaar.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
  • TWF Bedhek
    39,95 Adviesprijs 0,-
  • Leander Veiligheidsrek
    179,- Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader