Little Dutch dekens

 

Met een deken kan je alle kanten op. Zo kan je een deken gebruiken als (speel)kleed of je kunt het gebruiken als ondergrond tijdens het verschonen van een luier. Maar het liefst gebruik je natuurlijk een deken om je lekker warm te houden tijdens het slapen. Bij Babypark vind je diverse dekens in allerlei maten en kleuren.

 

Lees meer...

Schattige Little Dutch dekens

Little Dutch heeft hele fijne en zachte dekens in haar collectie. De Little Dutch dekens zijn gemaakt van 100% katoen, sommige Little Dutch dekens hebben ook nog een teddystof waardoor een Little Dutch deken nog zachter aanvoelt. De Little Dutch dekens zijn er in effen kleuren, maar ook met hippe printjes zoals hartjes, bloemetjes en blaadjes. Verder zijn de Little Dutch dekens verkrijgbaar als ledikantdekens en wiegdekens en zijn ze wasbaar in de wasmachine. Door de juiste dikte van een Little Dutch deken blijft je kindje op de juiste temperatuur.

 

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk en produceert kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Little Dutch te verkrijgen zoals Little Dutch hanglampen, Little Dutch slaapzakken, Little Dutch boxkleden en Little Dutch knuffels. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Wiegdeken Pure

  De Little Dutch Pure & Soft Wiegdeken Pure is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Pure

  De Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Pure is een comfortabele deken om in het bedje van kindje te leggen. De kant heeft katoenen stof en de andere beschikt over zachte teddy stof. De deken is wasbaar in de wasmachine.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Pure & Soft Ledikantdeken

  De Little Dutch Little Stars Pure & Soft Ledikantdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Pure Mint

  De Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Pure Mint is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Pure & Soft Ledikantdeken

  De Little Dutch Adventure Pure & Soft Ledikantdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Pure & Soft Wiegdeken

  De Little Dutch Adventure Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  34,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Pure & Soft Wiegdeken

  De Little Dutch Little Stars Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Wiegdeken Pure En Soft Leaves Mint

  De Little Dutch Wiegdeken Leaves zorgt met zijn leuke printje voor een hippe look. De wiegdeken kan zowel in de wieg als in de reiswieg gebruikt worden. Gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  34,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Pure & Soft Wiegdeken

  De Little Dutch Waves Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Pure & Soft Ledikantdeken

  De Little Dutch Waves Pure & Soft Ledikantdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Wiegdeken Grey Sprinkles

  De Little Dutch Pure & Soft Wiegdeken Grey Sprinkles is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Beige

  Met de Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Beige zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De ledikantdeken is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en zorgt voor extra slaapcomfort.
  49,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Grey Sprinkles

  De Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Grey Sprinkles is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
13 Resultaten