Little Dutch dekens

 

Met een deken kan je alle kanten op. Zo kan je een deken gebruiken als (speel)kleed of je kunt het gebruiken als ondergrond tijdens het verschonen van een luier. Maar het liefst gebruik je natuurlijk een deken om je lekker warm te houden tijdens het slapen. Bij Babypark vind je diverse dekens in allerlei maten en kleuren.

 

Lees meer...

Schattige Little Dutch dekens

Little Dutch heeft hele fijne en zachte dekens in haar collectie. De Little Dutch dekens zijn gemaakt van 100% katoen, sommige Little Dutch dekens hebben ook nog een teddystof waardoor een Little Dutch deken nog zachter aanvoelt. De Little Dutch dekens zijn er in effen kleuren, maar ook met hippe printjes zoals hartjes, bloemetjes en blaadjes. Verder zijn de Little Dutch dekens verkrijgbaar als ledikantdekens en wiegdekens en zijn ze wasbaar in de wasmachine. Door de juiste dikte van een Little Dutch deken blijft je kindje op de juiste temperatuur.

 

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk en produceert kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Little Dutch te verkrijgen zoals Little Dutch hanglampen, Little Dutch slaapzakken, Little Dutch boxkleden en Little Dutch knuffels. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Wiegdeken Pure

  De Little Dutch Pure & Soft Wiegdeken Pure is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Pure

  De Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Pure is een comfortabele deken om in het bedje van kindje te leggen. De kant heeft katoenen stof en de andere beschikt over zachte teddy stof. De deken is wasbaar in de wasmachine.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Zomerdeken 110 x 140 cm

  Onder de stijlvolle Little Dutch Pure Zomerdeken 110 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaapkamer.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Zomerdeken 70 x 100 cm

  Onder de stijlvolle Little Dutch Pure Zomerdeken 70 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaapkamer.
  24,75
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Pure & Soft Wiegdeken

  De stijlvolle Little Dutch Sunrise Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Pure & Soft Ledikantdeken

  De Little Dutch Sunrise Pure & Soft Ledikantdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Pure & Soft Wiegdeken

  Deze stijlvolle Little Dutch Little Goose Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Pure & Soft Wiegdeken

  De stijlvolle Little Dutch Wild Flowers Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Pure & Soft Ledikantdeken

  Deze Little Dutch Little Goose Pure & Soft Ledikantdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Pure & Soft Ledikantdeken

  De Little Dutch Wild Flowers Pure & Soft Ledikantdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Pure & Soft Ledikantdeken

  De Little Dutch Ocean Pure & Soft Ledikantdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 49,95

 • Quick view

  Little Dutch Ocean Pure & Soft Wiegdeken

  De Little Dutch Ocean Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Pure Mint

  De Little Dutch Pure & Soft Ledikantdeken Pure Mint is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De ledikantdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  59,95
13 Resultaten
Trustpilot