Fresk dekens

 

Gebruik een deken als ondergrond om een luier te verschonen of wikkel je kindje er lekker warm mee in. En wanneer je buiten bent kan je een deken mooi gebruiken als (speel)kleed. Bij Babypark vind je diverse dekens in allerlei maten en kleuren.

 

Lees meer...

Mooie Fresk dekens

De dekens van Fresk zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Sommige Fresk dekens zijn gemaakt van een combinatie van katoen en velours en voelen nog zachter aan dan normale Fresk dekens. De Fresk dekens zijn verkrijgbaar in diverse hippe dessins en in effen kleuren. Ook zijn er Fresk dekens met een ingewerkt patroon waardoor de Fresk deken een luxueuze uitstraling krijgt. Fresk dekens zijn wasbaar in de wasmachine op 30°C. Combineer eens een Fresk deken met een Fresk ledikantlaken.

 

Over Fresk

Het merk Fresk is opgericht door het echtpaar van Aardenne dat naast Nederlandse roots ook Scandinavisch roots heeft. Fresk betekent in het Scandinavisch ‘een fris briesje, een nieuw begin’. De babyproducten van Fresk zijn fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. Naast Fresk dekens zijn er ook andere producten van Fresk verkrijgbaar bij Babypark zoals Fresk pyjama’s, Fresk hanglampen, Fresk rompers en Fresk slaapzakken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Fresk Nordic Ledikantdeken 100 x 150 cm

  Onder deze Fresk Nordic ledikantdeken zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van comfortabel materiaal dat uitwasbaar is in de wasmachine.
  54,95
 • Quick view

  Fresk Nordic Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder deze Fresk Nordic Wiegdeken zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van comfortabel materiaal dat uitwasbaar is in de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Fresk Swan Gebreide Wiegdeken Peach 80 x 100 cm

  Onder dit Fresk Swan Gebreide Wiegdeken Peach 80 x 100 cm zal je kindje heerlijk liggen in de wieg, box of kinderwagen. De wiegdeken is gemaakt van duurzaam materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  49,95
 • Quick view

  Fresk Pineapple Gebreide Ledikantdeken Oker 100 x 150 cm

  Onder dit Fresk Pineapple Gebreide Ledikantdeken Oker 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk liggen in de ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van duurzaam materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  59,95
 • Quick view

  Fresk Lobster Indigo Deken Blue 80 x 100 cm

  Deze Fresk Lobster Indigo Deken Blue voelt heerlijk zacht aan en is geschikt voor diverse doeleinden. Het dekentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Swan Gebreide Ledikantdeken Peach 100 x 150 cm

  Onder dit Fresk Swan Gebreide Ledikantdeken Peach 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk liggen in de ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van duurzaam materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  59,95
 • Quick view

  Fresk Rainbow Ledikantdeken 100 x 150 cm

  De Fresk Rainbow Ledikantdeken 100 x 150 cm voelt heerlijk zacht aan en is geschikt voor diverse doeleinden. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  55,-
 • Quick view

  Fresk Rainbow Deken Ether Blue 80 x 100 cm

  Deze Fresk Rainbow Deken Ether Blue voelt heerlijk zacht aan en is geschikt voor diverse doeleinden. Het dekentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  29,95
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2