Done by Deer dekens

Een Done by Deer baby deken ziet er fraai uit en voelt ook lekker zacht aan voor je kindje. Onze Done by Deer dekens zijn meestal gemaakt van honderd procent katoen. Dit materiaal is heel comfortabel. Je kunt zelf kiezen welke kleur deken jij mooi vindt. Een Done by Deer wiegdeken is meestal 80 x 100 cm. Dit soort informatie vind je meestal terug in de productbeschrijvingen op deze pagina.

Lees meer...

Andere functies van een Done by Deer wiegdeken

Done by Deer dekens zijn niet alleen heel fijn voor gebruik in de wieg. Ook in een box of kinderwagen komt een Done by Deer wiegdeken goed van pas. Is je kindje te groot geworden voor de Done by Deer baby deken? Gebruik deze dan als decoratie in de slaapkamer of woonkamer. Een Done by Deer wiegdeken is heel sfeervol als plaid over de leuning van een bank of aan het voeteinde van een bed.

Over Done by Deer

Done by Deer is een heel leuk merk van babyproducten in een originele, Scandinavische stijl. Op onze webshop bieden wij diverse Done by Deer producten aan. Naast Done by Deer dekens verkopen wij ook Done by Deer schommeldieren, krijtborden, dekbedovertrekken, opbergmanden, knuffels en noem maar op. De ontwerpers van Done by Deer producten combineren innovatieve ontwerpen met een gedurfd gebruik van eigentijdse kleuren. Opvallend zijn de eenvoudige, minimalistisch vormgegeven dieren die veel Done by Deer producten sieren. Dit ontwerp ziet er sfeervol en speels ook. Niet alleen kinderen, maar ook hun ouders vinden Done by Deer producten over het algemeen heel mooi. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie Done by Deer baby deken en eventuele andere producten van Done by Deer online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Done by Deer Wiegdeken Wafel 80 x 100 cm

    Onder de stijlvolle Done by Deer Wiegdeken Wafel 80 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
1 Resultaten