Doomoo dekens

 

Laat je kindje comfortabel slapen onder een mooie Doomoo deken. De meeste Doomoo dekens zijn bedrukt met sfeervolle patroontjes. De meeste Doomoo dekens zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren, zodat je zelf de kleur van je wensen kunt uitkiezen

 

Lees meer...

Praktisch in gebruik

Veel Doomoo dekens zijn gemaakt van katoen dat comfortabel aanvoelt en ook heel  gebruiksvriendelijk is. De stof is van goede kwaliteit en blijft dan ook lang mooi. Doomoo dekens zijn over het algemeen heel goed uitwasbaar in de wasmachine.

 

Breed inzetbare Doomoo dekens

Sommige Doomoo dekens zijn niet alleen fijn voor gebruik in de wieg of in het ledikant, maar ook in de box en tijdens het voeden. Ook als speelkleed kan een Doomoo deken heel handig zijn. Bestel vandaag nog een mooie Doomoo deken online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice. Bekijk voor nóg meer mooie en handige Doomoo producten ons complete assortiment van Doomoo en laat je verrassen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Dream Cotton Classic Deken Light Grey 75 x 100 cm

  Heerlijk zacht en donzig dekentje, ideaal om je kindje in te wikkelen.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Dream Cotton Tree Grey Deken 75 x 100 Cm

  Heerlijk zacht en donzig dekentje, ideaal om je kindje in te wikkelen.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Bear Deken Grey 75 x 100 cm

  Deze Doomoo Bear Deken Grey 75 x 100 cm is voorzien van een stijlvol ontwerp en houdt je kindje heerlijk warm. Het doekje is geschikt voor in de wieg en kan ook worden gebruikt in de box of kinderwagen.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Giraf Deken 75 x 100 cm

  Deze Doomoo Giraf Deken 75 x 100 cm is voorzien van een stijlvol ontwerp en houdt je kindje heerlijk warm. Het doekje is geschikt voor in de wieg en kan ook worden gebruikt in de box of kinderwagen.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Birds Summer Deken 75 x 100 cm

  Met de Doomoo Birds Summer Deken 75 x 100 cm blijft je kindje altijd op de juiste temperatuur. De deken is geschikt bij het voeden, in de wieg, box of als kleedje op de grond. De deken is wasbaar in de wasmachine.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Stars Summer Deken 75 x 100 cm

  Met de Doomoo Stars Summer Deken 75 x 100 cm blijft je kindje altijd op de juiste temperatuur. De deken is geschikt bij het voeden, in de wieg, box of als kleedje op de grond. De deken is wasbaar in de wasmachine.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Ethnic Summer Deken 75 x 100 cm

  Met de Doomoo Ethnic Summer Deken 75 x 100 cm blijft je kindje altijd op de juiste temperatuur. De deken is geschikt bij het voeden, in de wieg, box of als kleedje op de grond. De deken is wasbaar in de wasmachine.
  32,-
7 Resultaten