Een SnoozeBaby deken voor je baby kopen

 

Dekens voor in het babybedje

Als je op zoek bent naar een aanbieding van SnoozeBaby dekens, dan moet je bij Babypark zijn. Wij hebben een uitgebreid online assortiment aan dekens voor babybedjes. Hierdoor hebben wij dekens die passen bij elke wens en eis.

Lees meer...

Zachte en comfortabele materialen en rustige kleuren. Je baby zal zich heerlijk voelen onder een SnoozeBaby dekentje. Tijdens het in slap vallen kan je baby de fijne motoriek oefenen door de aan de deken bevestigde labeltjes.

 

Afmetingen en materiaal van een dekentje van SnoozeBaby

De SnoozeBaby dekentjes zijn voor zowel de wieg als het ledikant te verkrijgen. De wiegdeken is 75x100 cm en de deken voor het ledikant is 100x150 cm. De wiegdeken is ook zeer geschikt voor gebruik in de kinderwagen. Kijk ook eens bij de andere merken die op onze website worden aangeboden.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Wiegdeken

  Met deze Snoozebaby Organic Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Voorzien van een leuke print!
  29,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Winter Wiegdeken

  Met deze Snoozebaby Organic Winter Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Voorzien van een leuke print!
  39,95
 • Quick view

  Snoozebaby Winter Wiegdeken Frost Grey 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Winter Wiegdeken Frost Grey 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  34,95
 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Ledikantdeken Dusty Rose 100 x 150 cm

  Met deze Snoozebaby Zomer Ledikantdeken Dusty Rose 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
  29,95
 • Quick view

  Snoozebaby Winter Wiegdeken Soft Mauve 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Winter Wiegdeken Soft Mauve 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  34,95
 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Wiegdeken Dusty Rose 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Zomer Wiegdeken Dusty Rose 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  27,95
 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Wiegdeken Gray Mist 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Zomer Wiegdeken Gray Mist 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  27,95
7 Resultaten
Trustpilot