Een SnoozeBaby deken voor je baby kopen

 

Dekens voor in het babybedje

Als je op zoek bent naar een aanbieding van SnoozeBaby dekens, dan moet je bij Babypark zijn. Wij hebben een uitgebreid online assortiment aan dekens voor babybedjes. Hierdoor hebben wij dekens die passen bij elke wens en eis.

Lees meer...

Zachte en comfortabele materialen en rustige kleuren. Je baby zal zich heerlijk voelen onder een SnoozeBaby dekentje. Tijdens het in slap vallen kan je baby de fijne motoriek oefenen door de aan de deken bevestigde labeltjes.

 

Afmetingen en materiaal van een dekentje van SnoozeBaby

De SnoozeBaby dekentjes zijn voor zowel de wieg als het ledikant te verkrijgen. De wiegdeken is 75x100 cm en de deken voor het ledikant is 100x150 cm. De wiegdeken is ook zeer geschikt voor gebruik in de kinderwagen. Kijk ook eens bij de andere merken die op onze website worden aangeboden.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Stylish Cocooning Deken 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Stylish Cocooning Deken 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  34,95
 • Quick view

  Snoozebaby Stylish Cocooning Deken 100 x 150 cm

  Met deze Snoozebaby Stylish Cocooning Deken 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
  39,95
 • Quick view

  Snoozebaby Stylish Cocooning Deken Star White 100 x 150 cm

  Met deze Snoozebaby Stylish Cocooning Deken Star White 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in het ledikant, box of op de bank.
  39,95
 • Quick view

  Snoozebaby Stylish Cocooning Deken Star White 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Stylish Cocooning Deken Star White 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in het wiegje, box of op de bank.
  34,95
4 Resultaten