Een SnoozeBaby deken voor je baby kopen

 

Dekens voor in het babybedje

Als je op zoek bent naar een aanbieding van SnoozeBaby dekens, dan moet je bij Babypark zijn. Wij hebben een uitgebreid online assortiment aan dekens voor babybedjes. Hierdoor hebben wij dekens die passen bij elke wens en eis.

Lees meer...

Zachte en comfortabele materialen en rustige kleuren. Je baby zal zich heerlijk voelen onder een SnoozeBaby dekentje. Tijdens het in slap vallen kan je baby de fijne motoriek oefenen door de aan de deken bevestigde labeltjes.

 

Afmetingen en materiaal van een dekentje van SnoozeBaby

De SnoozeBaby dekentjes zijn voor zowel de wieg als het ledikant te verkrijgen. De wiegdeken is 75x100 cm en de deken voor het ledikant is 100x150 cm. De wiegdeken is ook zeer geschikt voor gebruik in de kinderwagen. Kijk ook eens bij de andere merken die op onze website worden aangeboden.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Wiegdeken

  Met deze stijlvolle Snoozebaby Zomer Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Voorzien van een leuke print!

  36,95

  33,25

 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Wiegdeken 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Zomer Wiegdeken 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Voorzien van een leuke print!

  36,95

  33,25

 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Wiegdeken Dusty Rose 75 x 100 cm

  Met deze Snoozebaby Zomer Wiegdeken Dusty Rose 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.

  27,95

  19,57

 • Quick view

  Snoozebaby Organic Winter Ledikantdeken Milky Rust 100 x 150 cm

  Met deze Snoozebaby Organic Winter Ledikantdeken Milky Rust 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Voorzien van een leuke print!
  49,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Wiegdeken

  Met deze Snoozebaby Organic Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Voorzien van een leuke print!

  29,95

  27,85

 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Ledikantdeken

  Met deze Snoozebaby Zomer Ledikantdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle ledikantdeken is wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Ook leuk te gebruiken als decoratie.

  Normale prijs: 46,95

  Special Price 36,95

 • Quick view

  Snoozebaby Winter Wiegdeken 75 x 100 cm

  Met deze stijlvolle Snoozebaby Winter Wiegdeken 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in de wieg of box. Wasbaar in de wasmachine.

  49,95

  44,95

 • Quick view

  Snoozebaby Winter Wiegdeken

  Met deze stijlvolle Snoozebaby Winter Wiegdeken zal je kindje veilig, warm en comfortabel slapen in de wieg. De deken is gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.

  49,95

  44,95

8 Resultaten
Black Friday
Trustpilot