Dooky dekens

 

Maak de wieg, de buggy of het autostoeltje compleet met een comfortabele Dooky deken. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Dooky dekens aan. Dooky dekens zijn meestal gemaakt van heerlijk zacht katoen. Alle gebruikte materialen zijn vrij van schadelijke stoffen.

 

Dooky dekens met verschillende voor- en achterkant

Onze Dooky dekens zijn verkrijgbaar met verschillende motiefjes in allerlei vrolijke kleuren. Sommige Dooky dekens zijn aan de achterkant anders dan aan de voorkant. Dat is leuk voor de afwisseling. Je kunt dan elke keer kiezen welke kant van de Dooky deken je bovenop legt.

 

Lees meer...

Nog meer Dooky producten

Niet alleen een Dooky deken geeft je kindje veel comfort in het autostoeltje. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken aan het autostoeltje, is een Dooky cover. Zo’n schermpje beschut je kindje tegen sneeuw, regen, wind en zon. Het ziet er leuk uit, is heel gemakkelijk te bevestigen en geeft je kindje net dat beetje extra comfort dat het verdient.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Dooky Stars Deken Grey 70 x 85 cm

  De Dooky Stars Deken Grey 70 x 85 cm is een lekker zacht dekentje voor in de wandelwagen, austostoeltje of buggy. Het dekentje is erg leuk om te combineren met andere Dooky producten van deze serie.
  16,99
 • Quick view

  Dooky Deken Silver Stars

  Dekentje met 2 verschillende designs voor in de kinderwagen, autostoeltje of wiegje. Gemaakt van heerlijk zacht katoen.
  16,99
2 Resultaten