Een Cotton baby deken voor je baby kopen

 

Dekens voor het bedje

Babypark is je partner op het gebied van een aanbieding Cotton baby dekentjes. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende babydekens. Daarom durven wij met zekerheid te zeggen dat er bij ons online voor elke smaak en wens een baby deken te verkrijgen is.

Lees meer...

Prachtige prints en lieve kleuren. Verweven in warme, zachte en veilige stoffen. Je kindje zal zich heerlijk en comfortabel voelen onder een dekentje van Cotton.

 

Maten van een Cotton baby dekentje

Cotton baby dekens zijn in diverse maten te verkrijgen. Het is daarom belangrijk van tevoren goed te bepalen of de deken bijvoorbeeld voor een wiegje of een ledikant gebruikt gaat worden. Zo zijn bijvoorbeeld de maten 80x100 cm en 75x90 cm uitermate geschikt voor een wiegje. Bij de dekens op onze website staan de maten vermeld. Kijk voor een volledig overzicht ook eens bij de andere merken op onze website.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Ledikantdeken

  Onder de CottonBaby Wafel Ledikantdeken zal je kindje comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De wiegdeken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  51,95
 • Quick view

  Cottonbaby Ledikantdeken Gevoerd

  Met het Cottonbaby ledikantdeken blijft je kind altijd op de juiste temperatuur. Geschikt voor in het ledikant, box of op de bank.

  69,95
 • Quick view

  CottonBaby Wiegdeken Wafel

  Prachtige wiegdeken van het merk Cottonbaby wat gemaakt is van wafelstof.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wiegdeken Gevoerd

  Met het Cottonbaby wiegdeken blijft je kind altijd op de juiste temperatuur. Geschikt voor in de wieg, box of op de bank.
  44,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Soft Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  39,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken 75 x 90 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  25,95
 • Quick view

  Cottonbaby Stip Gebreid Wiegdeken

  Onder deze Cottonbaby Stip Gebreid Wiegdeken zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in de wieg of de kinderwagen. De gevoerde wiegdeken is gemaakt van zacht materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Ledikantdeken 120 x 150 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Ledikantdeken 120 x 150 cm zal je kindje comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Dot Wiegdeken

  Onder deze Cottonbaby Dot Wiegdeken zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in een wieg. De gevoerde wiegdeken is gemaakt van zacht materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken Gevoerd 75 x 90 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken Gevoerd 75 x 90 cm zal je kindje comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Hagel Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Hagel Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Verenprint Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Verenprint Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Stip Gebreid Ledikantdeken

  Onder deze Cottonbaby Stip Gebreid Ledikantdeken zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in een ledikantof box. De gevoerde ledikantdeken is gemaakt van zacht materiaal.
  69,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Ledikantdeken Gevoerd 120 x 150 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Ledikantdeken Gevoerd 120 x 150 cm zal je kindje comfortabel liggen. De dubbelzijdige deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  74,95
 • Quick view

  Cottonbaby Panter Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Panter Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Kruisje Ledikantdeken 120 x 150 cm

  Onder deze Cottonbaby Kruisje Ledikantdeken 120 x 150 cm zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De gevoerde ledikantdeken is gemaakt van zacht materiaal.
  47,45
 • Quick view

  Cottonbaby Dot Ledikantdeken

  Onder deze Cottonbaby Dot Ledikantdeken zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De gevoerde ledikantdeken is gemaakt van zacht materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Kruisje Wiegdeken 80 x 100 cm

  Onder deze Cottonbaby Kruisje Wiegdeken 80 x 100 cm zal je kindje heerlijk en comfortabel liggen in een wieg, box of kinderwagen. De gevoerde wiegdeken is gemaakt van zacht materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Grafisch Wiegdeken Roze / Goud 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Grafisch Wiegdeken Roze / Goud 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  49,95
19 Resultaten