Een Cotton baby deken voor je baby kopen

 

Dekens voor het bedje

Babypark is je partner op het gebied van een aanbieding Cotton baby dekentjes. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende babydekens. Daarom durven wij met zekerheid te zeggen dat er bij ons online voor elke smaak en wens een baby deken te verkrijgen is.

Lees meer...

Prachtige prints en lieve kleuren. Verweven in warme, zachte en veilige stoffen. Je kindje zal zich heerlijk en comfortabel voelen onder een dekentje van Cotton.

 

Maten van een Cotton baby dekentje

Cotton baby dekens zijn in diverse maten te verkrijgen. Het is daarom belangrijk van tevoren goed te bepalen of de deken bijvoorbeeld voor een wiegje of een ledikant gebruikt gaat worden. Zo zijn bijvoorbeeld de maten 80x100 cm en 75x90 cm uitermate geschikt voor een wiegje. Bij de dekens op onze website staan de maten vermeld. Kijk voor een volledig overzicht ook eens bij de andere merken op onze website.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Ledikantdeken

  Onder de CottonBaby Wafel Ledikantdeken zal je kindje comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De wiegdeken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  51,95
 • Quick view

  Cottonbaby Ledikantdeken Gevoerd

  Met het Cottonbaby ledikantdeken blijft je kind altijd op de juiste temperatuur. Geschikt voor in het ledikant, box of op de bank.

  Normale prijs: 54,95

  Special Price 39,54

 • Quick view

  Cottonbaby Wiegdeken Gevoerd

  Met het Cottonbaby wiegdeken blijft je kind altijd op de juiste temperatuur. Geschikt voor in de wieg, box of op de bank.
 • Quick view

  CottonBaby Wiegdeken Wafel

  Prachtige wiegdeken van het merk Cottonbaby wat gemaakt is van wafelstof.
  36,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Ledikantdeken Hydrofiel 120 x 150 cm

  Onder de Cottonbaby Wafel Gebreid Ledikantdeken Hydrofiel 120 x 150 cm zal je kindje comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  74,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Hydrofiel 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Hydrofiel 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 35,99

 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Ledikantdeken Bamboe 120 x 150 cm

  Onder de Cottonbaby Wafel Gebreid Ledikantdeken Bamboe 120 x 150 cm zal je kindje comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  79,95
 • Quick view

  Cottonbaby Hydrofiel Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Hydrofiel Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  39,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Wiegdeken 2 Zijdig Zand / Room

  Onder dit Cottonbaby Wafel Wiegdeken 2 Zijdig Zand / Room zal je kindje veilig en comfortabel in het wiegje liggen. Het stijlvolle wiegdeken is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken Gevoerd 75 x 90 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken Gevoerd 75 x 90 cm zal je kindje comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Ledikantdeken 120 x 150 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Ledikantdeken 120 x 150 cm zal je kindje comfortabel liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken 75 x 90 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  36,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Wiegdeken 2 Zijdig lichtgrijs / Donkergrijs

  Onder dit Cottonbaby Wafel Wiegdeken 2 Zijdig lichtgrijs / Donkergrijs zal je kindje veilig en comfortabel in het wiegje liggen. Het stijlvolle wiegdeken is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Cottonbaby Mini Wafel Ledikantdeken 120 x 150 cm

  Onder de stijlvolle Cottonbaby Mini Wafel Ledikantdeken 120 x 150 cm zal je kindje heerlijk liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en heeft een wafelstructuur.
  59,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel 2-Zijdig Ledikantdeken 120 x 150 cm

  Onder de stijlvolle Cottonbaby Wafel 2-Zijdig Ledikantdeken 120 x 150 cm zal je kindje heerlijk liggen in een ledikant, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en heeft een wafelstructuur.
  59,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Soft Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 31,96

 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Ledikantdeken 2 Zijdig

  Onder dit Cottonbaby Wafel Ledikantdeken 2 Zijdig zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het stijlvolle ledikantdeken is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine op 40 graden.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 47,99

18 Resultaten
Trustpilot