Anel lakens

 

Anel lakens zijn met zorg ontworpen, met oog voor detail. Een laken van Anel zorgt voor een mooiere uitstraling van de wieg, het ledikant of de kinderwagen. De meeste Anel lakens zijn bedrukt met leuke prints van bijvoorbeeld Winny the Pooh.

 

Lees meer...

Hip en tijdloos en handig

Een Anel laken is hip en tijdloos. De lakens zijn gemaakt van goede stoffen en gaan lekker lang mee. Bovendien zijn Anel lakens heel luchtig en voelen deze heel prettig aan voor je kindje. Anel lakens zijn meestal kreukvrij. Dat is natuurlijk ideaal, want dan hoef je niet te strijken.

 

Afmetingen van Anel lakens

Wij hebben vaak Anel lakens van verschillende afmetingen in ons assortiment. Anel lakens voor de wieg zijn meestal 80 x 100 cm. Meer gedetailleerde informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen. Zoek op deze pagina een leuk Anel laken uit, bestel deze online en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Anel Ledikantlaken Pooh Fresh Mint 120 x 150 cm

    Het Anel ledikantlaken Pooh Fresh mint 120x150cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel en veilig in het ledikant zal liggen. Het laken is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd met sloop.
    34,95
1 Resultaten