Bonjourbébé lakens

Koop een mooi en comfortabel Bonjourbébé laken voor het ledikant van je kindje. De meeste Bonjourbébé baby lakens zijn niet effen wit, maar bedrukt met pastelkleurige figuurtjes. Deze figuurtjes zijn zo licht van kleur, dat deze niet te opzichtig zijn. Al met al zijn Bonjourbébé lakens voor een ledikant heel erg stijlvol.

Eigenschappen van Bonjourbébé baby lakens

Een Bonjourbébé laken voor een ledikant heeft over het algemeen afmetingen van 105 x 170 cm. Dit formaat laken is geschikt voor een ledikant van 60 x 120 of 70 x 140 cm. Bekijk voor de precieze afmetingen van onze Bonjourbébé baby lakens de uitgebreide productbeschrijving op onze website. Bonjourbébé lakens voor een ledikant voelen heel comfortabel aan voor je kindje. Over het algemeen zijn deze gemaakt van honderd procent katoen. Dit materiaal is ademend en neemt ook heel goed vocht op.

Lees meer...

Over Bonjourbébé

Bonjourbébé is een Zuid-Europees merk van met name textielproducten voor baby’s. Naast Bonjourbébé lakens verkopen wij ook andere items van Bonjourbébé voor de inrichting van de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan Bonjourbébé kussens, posters en bijvoorbeeld decoratieve tentjes. Bekijk ook eens ons complete Bonjourbébé assortiment en laat je verrassen door alle mooie, stijlvolle producten. Dankzij de mooie, zachte kleuren passen de meeste items van Bonjourbébé heel mooi bij elkaar. Bonjourbébé baby lakens en andere Bonjourbébé producten worden over het algemeen gemaakt in Spanje en Portugal. Inmiddels is Bonjourbébé in veel landen bekend. Jouw gewenste Bonjourbébé laken voor een ledikant en andere Bonjourbébé producten bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Bij ons profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie maar ook van een aantrekkelijke bezorgservice. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 bereikt, bezorgen wij jouw bestelling morgen al bij je thuis, tenzij het Bonjourbébé laken niet bij ons op voorraad is.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bonjourbébé My Planet Ledikantlaken 105 x 170 cm

  Onder de Bonjourbébé My Planet Ledikantlaken 105 x 170 cm zal je kindje veilig en comfortabel in de ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  32,90
 • Quick view

  Bonjourbébé Little Fox Ledikantlaken 105 x 170 cm

  Onder de Bonjourbébé Little Fox Ledikantlaken 105 x 170 cm zal je kindje veilig en comfortabel in de ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  32,90
 • Quick view

  Bonjourbébé Artic Dream Ledikantlaken 105 x 170 cm

  Onder de Bonjourbébé Artic Dream Ledikantlaken 105 x 170 cm zal je kindje veilig en comfortabel in de ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  32,90
3 Resultaten