Covers & co dekbed overtrekken

Covers & co heeft erg mooie dekbed overtrekken. Er is ook een zeer ruime keus uit verschillende type dekbed overtrekken. Je kunt het hele aanbod van Covers & co gemakkelijk bekijken op Babypark.nl en vinden welk Covers & co dekbed overtrek het beste bij jou en je kindje past. De dekbed overtrekken zijn verkrijgbaar in verschillende printjes en maten.

Lees meer...

Design van de Covers & co dekbed overtrekken

Covers & co heeft dekbed overtrekken met verschillende designs. Zo kun je gemakkelijk kiezen wat het beste past op de kinderkamer van je kindje. De Covers & co dekbed overtrekken hebben dan ook een vrolijke uitraling. Je kunt met de dekbed overtrekken van Covers & co echt sfeer creëren in de kamer van je kindje.

Materiaal van de Covers & co dekbed overtrekken

De dekbed overtrekken van Covers & co zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Doordat de dekbed overtrekken gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal is de kwaliteit dan ook erg goed. Het Covers & co dekbed overtrek voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje onder de dekens ligt en draagt bij aan een optimale nachtrust. Ook na veelvuldig wassen blijft de overtrek zacht en behoudt hij zijn kleur. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Covers & Co Flower Power Dekbedovertrek Petrol

  Het Covers & Co Flower Power Dekbedovertrek Petrol is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Covers & Co Space Invader Dekbedovertrek

  Het Covers & Co Space Invader Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Covers & Co Chase The Sun Dekbedovertrek Neutral

  Het Covers & Co Chase The Sun Dekbedovertrek Neutral is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Covers & Co Squeeze The Day Dekbedovertrek Rose

  Het Covers & Co Squeeze The Day Dekbedovertrek Rose is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Covers & Co No Wallflower Dekbedovertrek Multi

  Het Covers & Co No Wallflower Dekbedovertrek Multi is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Covers & Co For Rest Dekbedovertrek Multi

  Het Covers & Co For Rest Dekbedovertrek Multi is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  54,95
 • Quick view

  Covers & Co Double Trouble Dekbedovertrek Black

  Het Covers & Co Double Trouble Dekbedovertrek Black is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
 • Quick view

  Covers & Co Wild Thing Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Covers & Co Wild Thing Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
 • Quick view

  Covers & Co Absolutely Dot Dekbedovertrek Mint

  Het Covers & Co Absolutely Dot Dekbedovertrek Mint is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Covers & Co Alpha Multi Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Covers & Co Alpha Multi Dekbedovertrek is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  54,95
 • Quick view

  Covers & Co Pretty Fly Dekbedovertrek Multi

  Het Covers & Co Pretty Fly Dekbedovertrek Multi is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  54,95
 • Quick view

  Covers & Co Beary Much Dekbedovertrek Brown

  Het Covers & Co Beary Much Dekbedovertrek Brown is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  54,95
 • Quick view

  Covers & Co Walk The Line Dekbedovertrek Multi

  Het Covers & Co Walk The Line Dekbedovertrek Multi is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Covers & Co We Got This Dekbedovertrek Multi

  Het Covers & Co We Got This Dekbedovertrek Multi is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
 • Quick view

  Covers & Co Kiss My Sass Dekbedovertrek Rose

  Het Covers & Co Kiss My Sass Dekbedovertrek Rose is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een unieke print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  59,95
15 Resultaten