Liewood overtrekken

Maak het bedje van je kindje compleet met een Liewood overtrek. Liewood overtrekken zien er heel stijlvol uit. De overtrekken zijn verkrijgbaar met verschillende motiefjes in allerlei kleuren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Liewood overtrekken. Lees meer...

Comfortabele Liewood overtrekken

Liewood overtrekken zijn meestal gemaakt van biologisch katoen. De stof voelt lekker zacht en comfortabel aan. De stof is bijvoorbeeld luchtdoorlatend, zodat je kindje het minder snel te warm krijgt onder het Liewood overtrek.

Over Liewood

Liewood is een Deens merk van producten voor baby’s. Het assortiment van Liewood is heel divers: van Liewood overtrekken tot hydrofiele luiers en muziekmobielen. Combineer het Liewood overtrek van jouw keuze met andere Liewood items in dezelfde stijl. Je doet je bestelling heel eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Svea Dekbedovertrek 70 x 100 cm

  Dit Liewood Svea Dekbedovertrek 70 x 100 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan slapen. Het Limited Edition dekbedovertrek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd met sloop.
  68,-
 • Quick view

  Liewood Fin Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Dit Liewood Fin Dekbedovertrek 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan slapen. Het Limited Edition dekbedovertrek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd met sloop.
  100,-
 • Quick view

  Liewood Carl Rainbow Love Adult Dekbedovertrek Sandy

  Het Liewood Carl Rainbow Love Adult Dekbedovertrek Sandy is door de kleur en print erg stijlvol. Het overtrek is gemaakt van duurzaam materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Kortom, je kindje zal lekker gaan slapen!
  85,-
 • Quick view

  Liewood Louise Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  Dit Liewood Louise Dekbedovertrek 140 x 200 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan slapen. Het Limited Edition dekbedovertrek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd met sloop.
  135,-
 • Quick view

  Liewood Classic Dot Overtrek Rusty

  Het Liewood Classic Dot Overtrek Rusty is door de kleur en print van erg stijlvol. Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met bijpassende kussensloop.
  55,-
 • Quick view

  Liewood Carl Dino Adult Dekbedovertrek Dove Blue Mix

  Het Liewood Carl Dino Adult Dekbedovertrek Dove Blue Mix is door de kleur en print erg stijlvol. Het overtrek is gemaakt van duurzaam materiaal en voelt zacht aan. Kortom, je kindje zal heerlijk slapen!
  85,-
 • Quick view

  Liewood Classic Dot Dekbedovertrek

  Het Liewood Classic Dot Dekbedovertrek is door de kleur en print van erg stijlvol. Het overtrek is gemaakt van duurzaam materiaal en voelt zacht aan. Kortom, je kindje zal heerlijk en comfortabel slapen!
  55,-
 • Quick view

  Liewood Y / D Stripe Overtrek Mustard

  Het Liewood Y / D Stripe Overtrek Mustard is door de kleur en print van erg stijlvol. Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met bijpassende kussensloop.
  65,-
 • Quick view

  Liewood Carl Adult Dekbedovertrek Confetti 140 x 200 cm

  Dit Liewood Carl Adult Dekbedovertrek Confetti 140 x 200 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan slapen. Het stijlvolle dekbedovertrek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd met bijpassende sloop.
  85,-
 • Quick view

  Liewood Ingeborg Dekbedovertrek Dino 100 x 140 cm

  Dit Liewood Ingeborg Dekbedovertrek Dino 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan slapen. Het stijlvolle dekbedovertrek van Liewood is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd met sloop.
  65,-
 • Quick view

  Liewood Ingeborg Sea Creature Dekbedovertrek Mix 100 x 140 cm

  Het Liewood Ingeborg Sea Creature Dekbedovertrek Mix 100 x 140 cm is door de kleur en print erg stijlvol. Het overtrek is gemaakt van duurzaam materiaal en voelt zacht aan. Kortom, je kindje zal heerlijk slapen!
  65,-
11 Resultaten