Trixie overtrekken

 

Dankzij de mooie, zachte kleuren en beeldige prints zien Trixie overtrekken er heel sfeervol uit. Kies uit ons assortiment Trixie overtrekken dat ene overtrek uit dat het leukst staat in de kamer van je kindje. Shop eens rustig rond op deze pagina en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen.

 

Lees meer...

Trixie overtrekken met sfeervolle dessins

De meeste Trixie overtrekken zijn bedrukt met sfeervolle dessins, zoals patroontjes met eenvoudige blokjes, confetti of katjes. Ondanks de eenvoud van deze dessins, zien ze er heel speciaal uit.

 

Trixie overtrekken van biologisch katoen

Trixie denkt groen. Ook jouw kleinkinderen verdienen immers een gezonde toekomst. Trixie overtrekken worden dan ook gemaakt van verantwoord biologisch katoen. Dit textiel voldoet aan de Oeko-Tex Standaard 100, klasse 1. Dat betekent dat Trixie overtrekken geen schadelijke stoffen bevatten. Een geruststelling, met het oog op de gezondheid van je kindje!Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Clouds Dekbedovertrek

  Met het Trixie Clouds Dekbedovertrek haal een trendy en fleurig dekbedovertrek in huis voor je kindje. Beschermt het dekbed tegen vuil en voelt zacht aan dankzij de katoenen stof.
  43,95
 • Quick view

  Trixie Cats Dekbedovertrek

  Met het Trixie Cats Dekbedovertrek haal een trendy en fleurig dekbedovertrek in huis voor je kindje. Beschermt het dekbed tegen vuil en voelt zacht aan dankzij de katoenen stof.
  43,95
 • Quick view

  Trixie Pebble Dekbedovertrek

  Met het Trixie Pebble Dekbedovertrek haal een trendy en fleurig dekbedovertrek in huis voor je kindje. Beschermt het dekbed tegen vuil en voelt zacht aan dankzij de katoenen stof.
  38,95
 • Quick view

  Trixie Diabolo Dekbedovertrek

  Met het Trixie Diabolo Dekbedovertrek haal een trendy en fleurig dekbedovertrek in huis voor je kindje. Beschermt het dekbed tegen vuil en voelt zacht aan dankzij de katoenen stof.
  43,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Dekbedovertrek

  Met het Trixie Sheep Dekbedovertrek haal een trendy en fleurig dekbedovertrek in huis voor je kindje. Beschermt het dekbed tegen vuil en voelt zacht aan dankzij de katoenen stof.
  43,95
 • Quick view

  Trixie Crocodiles Dekbedovertrek

  Met het Trixie Crocodiles Dekbedovertrek haal een trendy en fleurig dekbedovertrek in huis voor je kindje. Beschermt het dekbed tegen vuil en voelt zacht aan dankzij de katoenen stof.
  63,95
6 Resultaten