Happy Baby Opbergmanden en Commodemandjes

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Happy Baby manden en dekenkisten. Happy Baby manden zijn mooi en van goede kwaliteit. Deze manden brengen nog meer sfeer in de woonkamer of de kinderkamer en zijn bovendien superhandig. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Lees meer...

Een handige Happy Baby dekenkist

Waar berg je de dekens van je kindje in op? In een Happy Baby dekenkist! Een Happy Baby dekenkist is ideaal voor gebruik in de kamer van je kindje of de woonkamer. Een Happy Baby dekenkist is ook handig om bijvoorbeeld speelkleden in op te bergen. Ook als speelgoedkist kan de dekenkist heel goed gebruikt worden. Als je snel even rondslingerend speelgoed uit het zicht wilt leggen, komt zo’n kist goed van pas. Een Happy Baby dekenkist is meestal gemaakt van grenenhout en is in veel gevallen gelakt in tijdloze tinten. Soms is een Happy Baby speelgoedkist of dekenkist versierd met sierlijke letters. Lees voor dit soort specifieke informatie de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Happy Baby

Met Happy Baby producten tover je een lach op het gezicht van je kindje. Ons assortiment van Happy Baby is heel divers. Wij verkopen zowel Happy Baby peuterbedjes en wiegjes, als boxen, badjes en buggydragers. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Happy Baby te bekijken. Jouw gewenste Happy Baby mand, dekenkist of een ander product bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde producten zo snel mogelijk bij je thuis. Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk van jouw bestelde Happy Baby mand of dekenkist kunt genieten. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Baby Dekenkist "Opgeruimd staat netjes"

    Prachtige kist van het merk Happy Baby met daarop een leuke tekst ''Opgeruimd staat netjes''.
    124,-
1 Resultaten