Ook Leander manden online bij Babypark

 

Functionaliteit in de babykamer
Omdat niet alleen ledikantjes, commodes en kledingkasten van pas komen in een babykamer, heeft Leander ook mandjes in haar collectie opgenomen. Mooie en stijlvolle manden om van alles in op te kunnen bergen voor je baby. Bij een baby komt van alles kijken, waaronder heel veel spulletjes. Des te meer reden om te kijken naar de aanbiedingen van Leander mandjes. Mooi en functioneel, mede door de makkelijk te reinigen oppervlaktes die een Leander mandje kenmerkt.

Lees meer...

 

Opgeruimd met een leuke Leander mand
Om de babykamer mooi netjes te houden en je baby een comfortabele ruimte te bieden, is een Leander mandje erg geschikt. Het is immers erg belangrijk voor je baby dat zijn of haar kamer rust uitstraalt, zodat je baby zelf ook rustig blijft en daardoor tevens lekker kan slapen.

 

Makkelijk in de aanschaf
Doordat je Leander manden eenvoudig kunt kopen bij Babypark, is de aanschaf hiervan nooit zo makkelijk geweest. Indien gewenst worden ze gratis bij je thuis bezorgd, omdat we weten dat je het al druk genoeg hebt met de kleine. Erg handig dus en zoals je weet: opgeruimd staat netjes!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Leander Wally / Linea Organizers Met Rek Short

  De Leander Wally / Linea Organizers Met Rek Short zijn stijlvol en eenvoudig te bevestigen! Je kan er allerlei losse spulletjes in opbergen zoals knuffeltjes, speeltjes, een dekentje of kleertjes.
  45,-
 • Quick view

  Leander Wally / Linea Organizers Met Rek Long

  De Leander Wally / Linea Organizers Met Rek Long zijn stijlvol en eenvoudig te bevestigen! Je kan er allerlei losse spulletjes in opbergen zoals knuffeltjes, speeltjes, een dekentje of kleertjes.
  45,-
2 Resultaten
Trustpilot