Draagwieg

Het voordeel van een draagwiegje is dat jouw kindje meer ruimte heeft om te bewegen dan wanneer het bijvoorbeeld vastgegespt zit in een autostoeltje. Die vrijheid heeft een positief effect op de ontwikkeling van jouw kindje. Ga je er dus op uit, neem dan de baby draagwieg mee. In combinatie met een standaard is het ook gewoon in de babykamer, naast jouw bed of in de woonkamer te gebruiken. Bij Babypark hebben we schattige draagwiegjes van de beste merken die wij als grootste babywinkel van Nederland tegen de laagste prijzen kunnen aanbieden. Bekijk ons mooie assortiment in de webshop en bestel vandaag nog een draagwieg voor jouw baby.

Lees meer...

Baby draagwieg assortiment

In ons assortiment vind je draagwiegjes van merken als Shnuggle, Happy Baby en Kidsmill. Veel van de draagwiegjes zijn gemaakt van riet. Dit ziet er niet alleen warm, authentiek en prachtig uit, het is voor pasgeborenen ook erg prettig. Pasgeboren kindjes voelen zich het prettigst in een kleine omsloten ruimte. Bij een rietenmandje kijk je niet door spijlen waardoor het zich meer geborgen voelt in de draagwieg. De Schnuggle wiegjes zijn van stof en zijn eenvoudig schoon te maken. De modellen van dit merk zijn 10% groter dan een standaard baby draagwieg zodat ze langer zijn te gebruiken. Voor de draagwiegjes hebben we vaak ook bijpassende standaarden beschikbaar van hetzelfde merk. Ook is er soms een hemel verkrijgbaar en kun je bij ons ook terecht voor dekentjes en matrasjes.

Bestellen draagwieg baby

Voor het bestellen van jouw draagwieg ga je eenvoudig naar onze webshop en maak je jouw keuze en bestelt. Doe je dit voor 20:00 uur op een werkdag dan versturen we het nog dezelfde dag. Verzending is gratis voor bestellingen vanaf 20 euro. Je kunt de draagwiegen ook komen bekijken in een van onze megastores. Daar kan een deskundig team van verkoopspecialisten je ook helpen met het beantwoorden van eventuele vragen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Mozesmand Naturel

  Deze Jollein Mozesmand Naturel biedt je kindje een veilige en heerlijk comfortabele slaapplaats. De Snuz Natural Knitted Moses Wieg wordt compleet geleverd met matras, wieg en bekleding.
  89,99
 • Quick view

  Bamboom Claro Eucalyptus Draagwieg

  De Bamboom Claro Eucalyptus Draagwieg geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  99,95
 • Quick view

  Bamboom Claro Papavero Draagwieg

  De Bamboom Claro Papavero Draagwieg geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  99,95
 • Quick view

  Bamboom Claro Draagwieg Primavera

  De Bamboom Claro Draagwieg Primavera geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  99,95
 • Quick view

  Snuz Natural Knitted Moses Wieg met Matras

  Deze Snuz Natural Knitted Moses Wieg met Matras biedt je kindje een veilige en heerlijk comfortabele slaapplaats. De Snuz Natural Knitted Moses Wieg wordt compleet geleverd met matras, wieg en bekleding.
  129,95
 • Quick view

  Happy Baby Claro Draagwieg Met Omslag Naturel

  De Happy Baby Claro Draagwieg Met Omslag Naturel geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  122,-
 • Quick view

  Happy Baby Claro Draagwieg Naturel

  De Happy Baby Claro Draagwieg Naturel geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  114,-
 • Quick view

  Childhome Moses Wiegstandaard White

  Met de Childhome Moses Wiegstandaard White maak je de babykamer helemaal compleet! Deze stijlvolle standaard is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt om de Moses draagwieg op te bevestigen.
  49,95
8 Resultaten
Trustpilot