Avent flessen en flessenspenen

Van het merk Avent verkopen wij verschillende soorten flessen en flessenspenen. Wil je weten welke fles jouw kindje nodig heeft? Hier lees je meer over de verschillende Avent flessen en flessenspenen. Gedetailleerde informatie vind je in de productbeschrijvingen.

Lees meer...

Natural en Classic flessen

De spenen van de flessen uit de Classic-serie hebben de vertrouwde vorm die je gewend bent. Later bedacht Avent de Naturel-serie. Deze collectie bevat flessen met spenen die zoveel mogelijk lijken op de moederborst. Deze spenen maken de overstap van borst naar fles een stuk gemakkelijker.

Flessenspenen

Ons assortiment Avent flessenspenen is heel gevarieerd. Sommige spenen zijn speciaal gemaakt voor pasgeboren baby’s met een sterke zuigkracht. Deze laten langzaam melk door, zodat je kindje niet te snel teveel drinken binnenkrijgt. Andere flessen spelen in op de behoefte van baby’s van drie maanden en ouder. Bij de meeste spenen zorgt een speciaal ventiel ervoor dat je kindje zo min mogelijk last heeft van darmkrampjes.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Avent Flesspeen 3-gaats Normaal 2 Stuks

  De Avent Flesspeen 3-gaats Normaal 2 Stuks is voorzien van een anti-colic-ventiel, waardoor de kans op buikkrampjes bij je kindje flink verminderd wordt. De speen is BPA-vrij en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  6,49
 • Quick view

  Avent Flesspeen 4-gaats Snel 2 Stuks

  De Avent Flesspeen 4-gaats Snel 2 Stuks is voorzien van een anti-colic-ventiel, waardoor de kans op buikkrampjes bij je kindje flink verminderd wordt. De speen is BPA-vrij en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  6,49
 • Quick view

  Avent Anti-Colic Zuigfles 330 ml

  De Avent Anti-Colic Zuigfles 330 ml is ideaal om je kindje mee te voeden. Het flesje is eenvoudig vast te houden en beschikt over een geavanceerd anti-colic ventiel zodat je kindje minder last heeft van darmkrampjes.
  8,99
 • Quick view

  Avent Starterset Natural Blauw

  De Avent Starterset Natural Blauw is ideaal om in huis te hebben en bestaat uit 4 flessen een fopspeen en flessenborstel. Zo ben je vanaf de geboorte op alles voorbereid om je kindje flesvoeding te geven.
  39,99
 • Quick view

  Avent Starterset Pasgeborenen Classic+

  Een handige Avent starterset voor moeders die flesvoeding geven. De set wordt geleverd inclusief 4 Classic+ voedingsflessen (2x 125 ml, 2x 260ml), een fles- en speenborstel en een fopspeen.
  36,99
 • Quick view

  Avent Zuigfles Natural 260 ml

  De Avent Zuigfles Natural 260 ml maakt flesvoeding voor je baby en jezelf natuurlijker. De fles heeft een inhoud van 260 ml en is makkelijk vast te houden. Verder is de fles gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,99
 • Quick view

  Avent Papspeen Natural 2 Stuks

  De Avent Papspeen Natural 2 Stuks is geschikt voor het geven van pap of verdikte voeding aan je kindje. De spenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn vaatwasser bestendig. Wordt geleverd per 2 stuks.
  6,99
 • Quick view

  Avent Anti-Colic Zuigfles 125 ml

  De Avent Anti-Colic Zuigfles 125 ml is ideaal om je kindje mee te voeden. Het flesje is eenvoudig vast te houden en beschikt over een geavanceerd anti-colic ventiel zodat je kindje minder last heeft van darmkrampjes.
  8,49
 • Quick view

  Avent Zuigfles Natural 260 ml 2 Stuks

  De Avent Zuigfles Natural 260 ml 2 Stuks maakt flesvoeding voor je baby en jezelf natuurlijker. De fles heeft een inhoud van 260 ml en is makkelijk vast te houden. De flessen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,99
 • Quick view

  Avent 2 Spenen 2-gaats, voor 1 maand+

  De Avent Flesspeen 2-gaats Langzaam 2 Stuks is voorzien van een anti-colic-ventiel, waardoor de kans op buikkrampjes bij je kindje flink verminderd wordt. De speen is BPA-vrij en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  6,49
10 Resultaten
Trustpilot