Flesspeen

Voor alle flesbenodigdheden heeft Babypark een ruim aanbod aan opties. Naast de flessen kun je bijvoorbeeld ook terecht voor reinigingsartikelen en natuurlijk flesspenen. In ons assortiment vind je vele verschillende flesspenen van gerenommeerde merken. Of je nu een brede, platte of extra zachte flesspeen nodig hebt, bij Babypark slaag je altijd. Daarnaast zijn al onze artikelen gedekt door onze laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt.

Lees meer...

Assortiment flesspenen

Ondanks dat je de flesspeen goed kunt reinigen is het aan te raden om de flesspeen elke 6 weken te vervangen i.v.m. de hygiëne. Flesspenen worden gemaakt van siliconen en die kunnen beschadigen of uitdrogen door veelvuldig gebruik en reiniging. Daarnaast kan het voor komen dat je kindje de speen kapot bijt. Bij Babypark kun je ook eenvoudig setjes flesspenen bestellen zodat je meteen een voorraadje in huis hebt. Wil je het flesdrinken zoveel mogelijk laten lijken op borstvoeding dan hebben we daar ook speciale opties voor zoals de Medela Calma speen. Met deze flesspeen kan je baby volgens een natuurlijk ritme drinken, pauzeren en ademen doordat er enkel melktoevoer is wanneer je kindje een vacuüm creëert.

Online bestellen flesspeen baby

Bestel vandaag nog de gewenste flesspeen dan kunnen we het vaak dezelfde werkdag nog verzenden. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt dan worden er geen verzendkosten gerekend. Het kan dus lonen om meteen een voorraadje in te slaan om daar van te profiteren. Of bekijk de vele andere handige en leuke artikelen in ons assortiment. Je bent uiteraard ook welkom om ons assortiment in een van onze megastores te komen bekijken. De adresgegevens vind je op onze website.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Lola & Lykke Medium Flow Speen 3+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Medium Flow Speen 3+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf 3 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Slow Flow Speen 0+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Slow Flow Speen 0+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Fast Flow Speen 6+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Fast Flow Speen 6+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Hegen Fast Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Fast Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Medium Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Medium Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 3 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Extra Slow Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Extra Slow Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Slow Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Slow Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen XL Pap Speen 2 Stuks

  De Hegen XL Pap Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Kers

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor melkvoeding en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,49
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Breed

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor dunne voeding en wordt geleverd per 2 stuks.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 5,59

 • Quick view

  Difrax 1-2-3 Ring Smal

  Gebruik de Difrax 1-2-3 Ring Smal als reserveonderdeel. De ring zorgt er voor dat je de smalle flessenspeen van Difrax goed kan positioneren op de Difrax S-fles Smal 170 ml en 250 ml.

  6,49

  5,19

 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Kers 123

  Ronde tepelvormige speen van Difrax waardoor baby’s snel wennen aan het drinken uit een fles.
  6,49
 • Quick view

  Difrax Dental Flessenspeen Plat

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De speen is te gebruiken vanaf 3 maanden, geschikt voor baby's met een sterke zuigkracht en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,99
 • Quick view

  Difrax Papspeen XL 2 Stuks

  Deze Difrax Papspeen XL is de ideale speen wanneer je jouw kindje papvoeding gaat geven. De speen is BPA-vrij, geschikt vanaf ongeveer 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,99
 • Quick view

  Difrax 1-2-3 Ring Breed

  Gebruik de Difrax 1-2-3 Ring Breed als reserveonderdeel. De ring zorgt er voor dat je de brede flessenspeen van Difrax goed kan positioneren op de Difrax S-fles Breed 200 ml en 310 ml.
  6,99
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Breed 123

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor melk en pap en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,99

  5,59

16 Resultaten
Trustpilot