Haardhek

Bij Babypark hebben we verschillende traphekjes om te voorkomen dat jouw kind van de trap valt. Maar de trap is niet het enige gevaar in huis natuurlijk. Al heb jij een haard dan houd je jouw kindje daar ook het liefste verre van. Daar zijn geen traphekjes voor geschikt maar daar kunnen de systeemhekken uitkomst bieden. Die hekken kun je ook vinden in het assortiment van Babypark. Door ons team van prijsmeters geniet je ook van onze laagsteprijsgarantie. Zie je het haardhekje toch nog ergens goedkoper binnen twee weken na aanschaf dan betalen we het verschil gewoon terug.

Lees meer...

Assortiment openhaard hek

In het assortiment van Babypark vind je systeemhekjes die als haardhek kunnen worden ingezet. We hebben zelfs openhaard hekjes die uit vijf panelen bestaan waardoor het geschikt is voor openingen van 315 cm. Het haardhekje wordt geleverd met een deurtje zodat je zelf nog wel eenvoudig bij de haard kunt komen zonder over het hek te hoeven stappen. Het deurtje werkt op een duw en til methode met soft close sluiting waardoor een kindje het niet zomaar kan openen. Aangezien je het openhaard hekje nergens aan vast hoeft te schroeven, kun je het ook eenvoudig weer ergens anders inzetten. Dergelijke systeemhekken worden ook wel ingezet als room divider.

Bestellen haardhek

Naast de laagste prijs mag je van Babypark ook een snelle levering verwachten. Door onze grote voorraden hebben we de meeste artikelen dan ook op voorraad. Hierdoor kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je voor 20:00 uur dan doen we dat nog dezelfde dag. Voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro rekenen we geen verzendkosten. Je kunt de openhaard hekken natuurlijk ook komen bekijken in een van onze 10 megastores waar je duizenden vierkante meters aan showroom kunt bezichtigen. Ons team van productspecialisten helpt je graag verder. Zie onze website voor de adresgegevens en openingstijden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Noma Modular 3-Panelen Hek

    Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

    99,95

    79,-

1 Resultaten
Trustpilot