Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Houten loopfiets 1 jaar

Hoewel de meeste houten fietsjes geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 jaar, hebben we ook houten fietsjes in ons assortiment die voor jongere kinderen geschikt zijn. Bij Babypark voeren we enkel artikelen van A-merken zodat we alleen de beste kwaliteit leveren. Dat doen we ook nog eens tegen de scherpste prijzen door onze laagsteprijsgarantie. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig jouw houten loopfiets vanaf 1 jaar uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment loopfiets hout 1 jaar

In ons assortiment hebben we een houten fiets van het merk Janod dat prima dienst kan doen om jouw kindje te leren lopen. Het is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar en beschikt over massief rubberen banden die nooit lek zullen gaan. Door de rubberen handvaten heeft jouw kindje het stuur stevig in handen. De driewieler biedt voldoende stabiliteit wat jouw kindje de zekerheid geeft om er mee te gaan lopen. Hierdoor ontwikkelt het motorische vaardigheden die van pas komen bij het lopen maar ook later voor bij het fietsen natuurlijk. Deze houten baby loopfiets voor 1 jaar is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Bestellen houten baby loopfiets 1 jaar

Bestel je jouw loopfiets hout voor een 1 jaar oud kind voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. De verzending is gratis indien de bestelwaarde 20 euro of meer is. Of kom gezellig met jouw baby langs in een van onze 10 megastores. Je vindt de openingstijden en adresgegevens op onze website.

Lees minder...
Filteren

1 product

Filteren

1 product

Oval loader