Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Silver Cross kinderwagen 3 in 1

Zoek jij een stijlvolle kinderwagen om je kindje veilig in te kunnen vervoeren? Kies dan voor een Silver Cross kinderwagen. Op deze pagina vind je de 3 in 1 kinderwagens van Silver Cross. Dat betekent dat al deze kinderwagens te gebruiken zijn met een reiswieg, een zitgedeelte en een baby autostoeltje. Zo heb je voor iedere situatie het perfecte vervoermiddel voor je kindje.

Lees meer...

Een Silver Cross kinderwagen voor jouw kindje

Als je kiest voor een Silver Cross kinderwagen dan weet je zeker dat je kiest voor jarenlang gebruiksplezier. De degelijke kwaliteit wordt bij Silver Cross gecombineerd met een stijlvolle uitstraling. Hier wordt je toch enthousiast van? De prachtige kinderwagens zijn tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Dankzij de vele mogelijkheden van een 3 in 1 Silver Cross kinderwagen kun je in iedere situatie gebruik maken van de kinderwagen. Een lange wandeling of een snelle boodschap in de stad? Met de complete kinderwagens van Silver Cross is niets te gek!  

Complete Silver Cross kinderwagen online bestellen

Op deze pagina vind je Silver Cross kinderwagens. Vanaf hier kun je deze eenvoudig online bestellen op Babypark.nl. Je profiteert hierbij altijd van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending. Dat geldt overigens ook wanneer je een 3 in 1 kinderwagen bestelt in één van onze megastores. Hier kun je tevens terecht voor vrijblijvend advies én een proefrit op het kinderwagen testparcours. We helpen je graag!

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Silver Cross Wave Kinderwagen 2-in-1
    1.350,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader