Cybex Balios M kinderwagen

De Cybex Balios M is een veelzijdige kinderwagen. De grote, robuuste wielen nemen zelfs oneffen terrein met gemak. Dankzij de vering op de wielen, heeft je kindje nauwelijks last van de hobbels in de weg. Het slaapt gewoon door.

Lees meer...

Een complete configuratie

De Cybex Balios M geeft je kindje alles wat het nodig heeft. In combinatie met de reiswieg gebruik je de wagen al vanaf de geboorte. Is je kindje te groot voor de reiswieg, dan gebruik je het zitje. Je kiest zelf of je het zitje naar je toe of van je af plaatst. Wil je kindje onderweg slapen, dan zet je het zitje in slaapstand.

Gebruiksvriendelijk

Zet de duwbeugel in de hoogte die past bij jouw lengte. Neem je spulletjes mee voor onderweg, leg deze dan neer in de ruime boodschappenmand. Met de Cybex Balios M ben je echt van alle gemakken voorzien. Gebruik je de wagen even niet, dan klap je deze in tot een klein, gemakkelijk op te bergen pakketje.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Voetenzak Universeel

  In de Cybex Voetenzak Universeel wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en geschikt voor alle Cybex kinderwagens en buggy's.
  79,95
 • Quick view

  Cybex M-Line Adapter Black

  De Cybex M-Line Adapter Black voor de Cybex baby-autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij de Cybex kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios, Agis en Iris kinderwagen.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Organizer Black

  De Cybex Organizer Black is ideaal wanneer de kinderwagen of buggy over een kleine boodschappenmand beschikt of wanneer je gewoon extra veel spullen wilt meenemen. De organizer is eenvoudig te bevestigen.
  49,95
3 Resultaten