easywalker kinderwagen, easywalker kinderwagens, kinderwagen easywalker

Profiteer!

Ontvang nu gratis voetenzak en verzorgingstas t.w.v. 134,99 bij aankoop van de complete Easywalker kinderwagen. meer info...

Easywalker Harvey² Kinderwagen

De populaire Easywalker Harvey² is vernieuwd! De kinderwagen is een praktische en comfortabele kinderwagen met veel mogelijkheden. Door middel van een eenvoudige klik verleng je deze monowagen naar een duowagen. De wieg van de Harvey² is zó comfortabel dat je kindje er zelfs een hele nacht in kan slapen. In vergelijking met de andere kinderwagens van Easywalker, is de Harvey² de lichtste en meest compacte die er is!

Lees meer...

Aan te passen aan jouw wensen

Dankzij speciale hoogteadapters kun je het zitje op zowat elke gewenste hoogte plaatsen. Op sommige momenten is dat extra handig, bijvoorbeeld als je je kindje meeneemt naar een restaurant. In een handomdraai plaats je het zitje op tafelhoogte, zodat je kindje er gezellig bij kan zitten. Op het frame van de Easywalker Harvey² past ook een autostoeltje.

De Easywalker Harvey² als duowagen

Elk zitje van de Easywalker Harvey² is geschikt voor maximaal 15 kg aan. Verstel je de kinderwagen in een duowagen, dan zit het voorste kind hoger dan het achterste kind. Je kunt het oudste kindje het beste in het onderste zitje laten zitten. Dit kindje kan dan gemakkelijk zelf in- en uitstappen.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Kinderwagen

  De Easywalker Harvey² Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 15 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  699,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Kinderwagen Exclusive Grey

  De Easywalker Harvey² Kinderwagen Exclusive Grey is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 15 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  699,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Reiswieg

  Met de Easywalker Harvey² Reiswieg kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren met de Easywalker Harvey² Kinderwagen. De reiswieg is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg en wordt geleverd inclusief regenscherm.
  149,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Reiswieg Exclusive Grey

  Met de Easywalker Harvey² Reiswieg Exclusive Grey kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren met de Easywalker Harvey² Kinderwagen. De reiswieg is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg.
  149,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Tweede Reiswieg Night Black

  Gezinsuitbreiding? De Easywalker Harvey² kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey² Tweede Reiswieg. Vergeet niet de Easywalker Harvey² Uitbreidingsset mee te bestellen om de reiswieg te bevestigen.

  149,99

  129,-

 • Quick view

  Easywalker Harvey² Tweede Zitting

  Gezinsuitbreiding? De Easywalker Harvey² kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey² Tweede Zitting. Vergeet niet de Easywalker Harvey² Uitbreidingsset mee te bestellen om de zitting te bevestigen.
  149,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Tweede Zitting Exclusive Grey

  Gezinsuitbreiding? De Easywalker Harvey² kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey² Tweede Zitting Night Black. Vergeet niet de Easywalker Harvey² Uitbreidingsset mee te bestellen om de zitting te bevestigen.
  149,99
 • Quick view

  Easywalker Voetenzak

  De Easywalker Voetenzak is een comfortabele voetenzak geschikt voor de kinderwagen. De stof is zacht, waterafstotend en makkelijk afneembaar. De bovenkant van de voetenzak is afneembaar, geschikt voor alle seizoenen.
  89,99
20 Resultaten