maxi-cosi stella, maxi-cosi stella kinderwagen, kinderwagen maxi-cosi stella

Maxi-Cosi Stella Kinderwagen

De Maxi-Cosi Stella kinderwagen is al vlak na de geboorte te gebruiken omdat de rugleuning in een volledig vlakke stand gezet kan worden. Met de meegeleverde adapters kun je ook een (los verkrijgbare) Maxi-Cosi Reiswieg of een Maxi-Cosi groep 0 autostoeltje op het frame bevestigen.

Lees meer...

Voor ieder terrein

De Maxi-Cosi Stella Kinderwagen is uitgevoerd met 4 grote foam banden. Het voordeel van deze banden is dat ze niet lek kunnen gaan. Omdat de banden zo groot zijn rijdt de kinderwagen soepel over ieder terrein. Of het nu zand, een grindpad of een bobbelige winkelstraat is: je stuurt de kinderwagen er moeiteloos overheen.

Compact en praktisch design

Over de vormgeving van de Maxi-Cosi Stella Kinderwagen is tot in de kleinste details nagedacht. En dat is te zien! Zo is deze kinderwagen bijzonder smal en kun je hiermee dus gemakkelijk door smalle winkelpaden of steegjes wandelen. De kinderwagen is – zowel met als zonder zitting - eenvoudig in de klappen tot een compact pakket.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Oria Reiswieg

  De Maxi-Cosi Oria Reiswieg is praktisch in gebruik en biedt je kindje een comfortabele slaapplaats op een ergonomisch matras. De Maxi-Cosi Oria Reiswieg wordt geleverd inclusief regenscherm en muggennet.
  139,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  De Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op alle Maxi-Cosi buggy's en kinderwagens.

  95,-

  65,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Parasol

  De Maxi-Cosi parasol is een waardevolle toevoeging voor iedere Maxi-Cosi kinderwagen. De parasol bevestig je met behulp van een parasolclip en kan in iedere positie worden gedraaid om je kindje te beschermen.
  39,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak

  De Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak is warm en comfortabel voor je kindje en is gemakkelijk in gebruik. De bovenkant kan worden afgeritst zodat er een onderdeken voor in het zitgedeelte van de kinderwagen overblijft.
  79,-
5 Resultaten