Een adapter voor je kinderwagen kopen

 

Adapters van Quinny
Wanneer je het reiswiegje of autostoeltje van je kleintje op een kinderwagen wilt plaatsen heb je daarvoor adapters nodig. Met deze adapters zet je het reiswiegje of autostoeltje op een veilige manier stevig vast op de kinderwagen. Dit is zeer handig, bijvoorbeeld bij het boodschappen doen of als je op vakantie bent. Je kunt je kindje veilig mee op pad nemen. Babypark heeft verschillende Quinny adapters in het online assortiment die dit mogelijk maken. Deze handige adapters zijn eenvoudig te monteren.

Lees meer...

 

Veilig en gemakkelijk te gebruiken
Quinny staat bekend om zijn unieke producten met een hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Een adapter van Quinny gaat dus lang mee. Bekijk voor het kopen de productinformatie om te zien voor welke producten de adapters geschikt zijn. Zo koop je de adapter die bij jouw kinderwagen past. Kijk ook op onze website voor een aanbieding voor deze praktische Quinny adapter.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Quinny Zapp Autostoel Adapters

    Met de Quinny Zapp Autostoel Adapters worden de Quinny Zapp Flex, Zapp Flex Plus en Zapp Xpress nog veelzijdiger. Met behulp van deze adapters kun je namelijk een babyautostoeltje op het frame bevestigen.

    29,-

    20,88

1 Resultaten
Trustpilot