4moms overige accessoires

 

Pimp jouw 4moms kinderwagen op met 4moms accessoires, zoals een hippe 4moms zitting. De mooie, ronde vorm van deze 4moms accessoire past perfect bij de 4moms kinderwagen. Onze 4moms zittingen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. De zitting voelt ook heel comfortabel aan voor je kindje, dankzij de zachte bekledingsstof.

 

Lees meer...

Veilige 4moms accessoires

4moms accessoires zijn heel veilig. Aan alles is gedacht. Een 4moms zitting bevat bijvoorbeeld een 3-punts veiligheidsgordel, zodat je kindje stevig vast zit en zich niet zomaar los kan wurmen. Om te voorkomen dat de gordel gaat schuren, is deze voorzien van gordelpads.

 

Gemakkelijk te plaatsen

4moms accessoires zijn heel gemakkelijk te plaatsen. In de productbeschrijvingen staat voor welk type kinderwagen van 4moms de 4moms accessoire bedoeld is. Ook voor andere, specifieke informatie van 4moms accessoires verwijzen wij je naar de uitgebreide productbeschrijvingen.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    4moms Origami Color Kit Blue

    Deze 4moms Origami Color Kit Blue is bedoeld voor kinderwagen Origami van 4Moms. Dankzij de juiste bekledingstof, de veiligheidsgordel en de gordelpads biedt de zitting je kindje alles wat het nodig heeft.
    109,-
1 Resultaten