Quinny accessoires bij Babypark online

 

Quinny
Het merk Quinny ontwerpt en vervaardigt allerlei buggy's, kinderwagens en accessoires om ervoor te zorgen dat je op een zo praktisch mogelijke wijze met je kindje op pad kunt. De producten van Quinny zijn niet alleen erg bruikbaar, maar zien er daarnaast heel modern uit. Zo kun je zonder zorgen op pad en sla je twee vliegen in een klap: je kunt de wijde wereld verkennen met je kindje en ziet er nog mooi uit ook.

Lees meer...

 

Quinny accessoires in de aanbieding bij Babypark
Bij ons kan je ook diverse accessoires van Quinny kopen, welke helpen om voornoemd doel te bereiken. Zo maken handige voetenzakken, parasols en bekerhouders deel uit van de grote collectie van Quinny. Bij Babypark hebben we verschillende producten van Quinny in onze webshop. Om te kunnen zien wat er op dit moment in de aanbieding is, kun je gerust een kijkje nemen in onze online shop. Ook nodigen we je van harte uit in een van onze winkels, zodat je de spulletjes niet alleen kunt zien, maar ook kunt voelen en uitproberen.

 

Wanneer je liever online shopt, bieden wij je daartoe ook de mogelijkheid. Geniet van onze snelle bezorging!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Hubb Beschermbeugel

  De Quinny Hubb Beschermbeugel is geschikt voor de Quinny Hubb Kinderwagen en is snel te bevestigen. De beschermbeugel kan ook worden gebruikt als draagbeugel voor de Quinny Hux reiswieg.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Bandenpompje

  Met deze pomp van Quinny kan je makkelijk de banden van de kinderwagens oppompen.

  10,-

  8,95

 • Quick view

  Quinny Seat Liner

  Met de Quinny Seat Liner zit je kindje heerlijk in de Zapp Flex, Zapp Flex Plus of Zapp Xpress. De seat liner verkleint het zitgedeelte zodat je kindje perfect ondersteunt wordt voor optimaal comfort.
  34,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Summer Liner

  De Quinny Hubb Summer Liner is een zomerse accessoire voor de Quinny Hubb kinderwagen. De summer liner is gemaakt van ademend materiaal waardoor het zitgedeelte altijd koel aan blijft voelen.
  49,-
 • Quick view

  Quinny Hubb From-Birth Cocoon

  De Quinny Hubb From-Birth Cocoon biedt je kindje in de eerste maanden extra veel geborgenheid en bescherming. De cocoon is een babynestje dat je kunt gebruiken in combinatie met de Quinny Hubb kinderwagen.

  93,45

  92,76

 • Quick view

  Quinny Zapp Beschermbeugel

  De Quinny Zapp Beschermbeugel is geschikt voor de Quinny Zapp Buggy en is snel te bevestigen. De beschermbeugel kan ook worden gebruikt als draagbeugel voor de Quinny Lux reiswieg.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Luxurious Liner

  Met de Quinny Hubb Luxurious Liner profiteert je kindje van extra zitcomfort in het zitje van de Quinny Hubb. Bovendien geeft de Luxurious liner een luxueuze uitstraling aan jouw Quinny Hubb kinderwagen.
  59,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Uitvalbeugel Lead

  De Quinny Hubb Uitvalbeugel Lead geeft je kindje houvast tijdens de wandeling als het in de Quinny Hubb kinderwagen zit. De beugel is ook geschikt voor de Quinny Huxx reiswieg en is zowel veilig als praktisch in gebruik.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Seat Liner Grey

  Met de Quinny Hubb Seat Liner Grey zit je kindje heerlijk in de Quinny Hubb. De seat liner verkleint het zitgedeelte zodat je kindje perfect ondersteunt wordt en heel comfortabel in de kinderwagen zit.
  39,-
 • Quick view

  Quinny Winter Liner

  Met de Quinny Winter Liner zit je kindje heerlijk warm in de Zapp Flex, Zapp Flex Plus of Zapp Xpress. De seat liner verkleint het zitgedeelte zodat je kindje perfect ondersteunt wordt voor optimaal comfort.

  49,-

  43,86

10 Resultaten