Beagles kinderwagen verzorgingstas

Ga je met je kindje op pad? Neem dan een Beagles kinderwagen verzorgingstas mee voor alle verzorgingsproducten voor je kindje, zoals luiers, doekjes en een fles. Beagles kinderwagen verzorgingstassen zijn ideaal te gebruiken bij de kinderwagen. Lees meer...

Stevige Beagles kinderwagen verzorgingstassen

De meeste Beagles kinderwagen verzorgingstassen zijn gemaakt van hoogwaardig PU-leer, zodat je nog lang van de tas kunt genieten. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Handige opbergvakken

Beagles kinderwagen verzorgingstassen bestaan meestal uit meerdere opbergvakken. Hierdoor zijn deze tassen heel fijn als verzorgingstas. Je kunt de fles voor je kindje dan tenminste gescheiden opbergen van de luiers en andere spulletjes. Wacht niet langer, en koop vandaag nog een handige en mooie Beagles kinderwagen verzorgingstas online via onze webshop! Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Beagles Gandia Luiertas

  De Beagles Gandia Luiertas is ideaal wanneer je op pad gaat. De stijlvolle tas heeft verschillende vakken en een verstelbare schouderband. Ook kan de tas prima dienen als laptoptas of shopper.
  27,45
 • Quick view

  Beagles Luiertas Middenbruin

  De Beagles Luiertas Middenbruin is ideaal wanneer je op pad gaat. De stijlvolle tas heeft verschillende vakken en een verstelbare schouderband. Ook kan de tas prima dienen als verzorgingstas voor je kindje.
  29,95
2 Resultaten
Trustpilot