Laessig verzorgingstassen

In Laessig verzorgingstassen kun je alles kwijt wat je maar nodig hebt bij het verzorgen van je kindje onderweg. In een verzorgingstas van Laessig kun je bijvoorbeeld billendoekjes, speelgoed, speentjes en drinkbekers meenemen. Lees meer...

Laessig verzorgingstassen zijn praktisch in gebruik

De meeste Laessig verzorgingstassen bevatten meerdere vakjes, zodat allerlei spulletjes apart van elkaar op te bergen zijn. In sommige Laessig verzorgingstassen zitten afneembare flessenhouders. Verder zitten bij de meeste Laessig verzorgingstassen verschoningsmatjes inbegrepen. Dankzij een verschoningsmatje is het mogelijk om je kindje overal te verschonen, waar je maar bent. Verder worden Laessig verzorgingstassen vaak geleverd inclusief haken voor bevestiging aan de kinderwagen. Ga je met de kinderwagen lopen, dan hoef je de tas dus niet aan je schouder te hangen, wat het lopen veel gemakkelijker maakt.

Over Laessig

Naast verzorgingstassen van Laessig bieden we je ook allerlei andere producten van dit merk aan. Het fijne aan Laessig verzorgingstassen en andere producten is dat de ontwerpers zoveel mogelijk met gerecyclede en natuurlijke producten werken. Door zo min mogelijk synthetische materialen te gebruiken, zorgt Laessig voor babyproducten die veilig en betrouwbaar zijn. Diverse soorten producten komen in de collectie van Laessig voor, zoals tassen, speelgoed, knuffels en andere soorten accessoires om het leven van jou en je baby te vergemakkelijken. Kijk gerust rond om te zien wat we precies van Laessig in onze webshop hebben opgenomen. Ook andere producten en merken komen hierin voor, zodat je met Babypark een complete babyuitzet kunt samenstellen. De Laessig verzorgingstas van jouw wensen en andere producten bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop in de regel al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Cipo Luiertas Cognac

  De Laessig Cipo Luiertas Cognac wordt geleverd met verschoningsmatje, flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  109,95
 • Quick view

  Laessig Cotton Essential Luiertas Taupe

  Deze milieuvriendelijk geproduceerde Laessig Cotton Essential Luiertas Taupe wordt geleverd met verschoningsmatje en clips voor de kinderwagen. De tas biedt genoeg ruimte en kan gewassen worden in de wasmachine.
  89,95
 • Quick view

  Laessig Goldie Up Luiertas Black

  De Laessig Goldie Up Luiertas Black wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,95
 • Quick view

  Laessig Green Label Mix'n Match Luiertas

  De Laessig Green Label Mix'n Match Luiertas wordt geleverd inclusief verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De luiertas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  136,95
 • Quick view

  Laessig Glam Goldie Luiertas

  De Laessig Glam Goldie Luiertas wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 107,95

  Special Price 95,95

5 Resultaten
Trustpilot