Mutsy verzorgingstassen

Vervoer de verzorgingsspullen van je kindje in een mooie en praktische Mutsy verzorgingstas. De meeste Mutsy verzorgingstassen bestaan uit meerdere vakjes, zodat je een fles, luiers en doekjes apart kunt opbergen. Lees meer...

Mutsy verzorgingstassen bij een Mutsy kinderwagen

Sommige Mutsy verzorgingstassen zijn in dezelfde stijl gemaakt als bepaalde Mutsy kinderwagens. Bij sommige Mutsy kinderwagens kun je dus een bijpassende Mutsy verzorgingstas kopen. Aangezien je een verzorgingstas vaak meeneemt als je met de kinderwagen gaat lopen, is het heel leuk als deze perfect bij de kinderwagen past.

Verschillende kleuren Mutsy verzorgingstassen

De meeste Mutsy verzorgingstassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Mutsy verzorgingstassen. Bestel vandaag nog de Mutsy verzorgingstas van jouw wensen online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Light Grey

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Light Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Vision Luiertas

  Met de Mutsy Icon Vision Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon Vision kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  114,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Leisure Luiertas

  Met de Mutsy Icon Leisure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd met verschoningsmatje.
  114,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Legend Luiertas

  Met de Mutsy Icon Legend Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd met verschoningsmatje.

  114,95

  85,-

 • Quick view

  Mutsy Icon Balance Luiertas

  Met de Mutsy Icon Balance Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd met verschoningsmatje.
  114,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Journey Luiertas

  Met de Mutsy Nio Journey Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd met verschoningsmatje.
  95,95
 • Quick view

  Mutsy Transit Luiertas

  Met de Mutsy Transit Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Transit kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
 • Quick view

  Mutsy Nio Adventure Luiertas

  Met de Mutsy Nio Adventure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  95,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Nio North Luiertas

  Met de Mutsy Nio North Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  95,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas Deep Grey

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas Deep Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas Pebble Grey

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas Pebble Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Deep Navy

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Deep Navy ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
14 Resultaten