Mutsy verzorgingstassen

 

Vervoer de verzorgingsspullen van je kindje in een mooie en praktische Mutsy verzorgingstas. De meeste Mutsy verzorgingstassen bestaan uit meerdere vakjes, zodat je een fles, luiers en doekjes apart kunt opbergen.

 

Lees meer...

Mutsy verzorgingstassen bij een Mutsy kinderwagen

Sommige Mutsy verzorgingstassen zijn in dezelfde stijl gemaakt als bepaalde Mutsy kinderwagens. Bij sommige Mutsy kinderwagens kun je dus een bijpassende Mutsy verzorgingstas kopen. Aangezien je een verzorgingstas vaak meeneemt als je met de kinderwagen gaat lopen, is het heel leuk als deze perfect bij de kinderwagen past.

 

Verschillende kleuren Mutsy verzorgingstassen

De meeste Mutsy verzorgingstassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Mutsy verzorgingstassen. Bestel vandaag nog de Mutsy verzorgingstas van jouw wensen online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Icon Vision Luiertas

  Met de Mutsy Icon Vision Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon Vision kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  95,95

  79,95

 • Quick view

  Mutsy Nio Adventure Luiertas

  Met de Mutsy Nio Adventure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Transit Luiertas

  Met de Mutsy Transit Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Transit kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
 • Quick view

  Mutsy Nio North Luiertas

  Met de Mutsy Nio North Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Inspire Luiertas

  Met de Mutsy Nio Inspire Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas

  Met de Mutsy Evo luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Luiertas

  Met de Mutsy I2 Heritage Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy I2 kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Luiertas

  Met de Mutsy I2 Pure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy I2 kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Explore Luiertas

  Met de Mutsy Nio Explore Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
10 Resultaten