Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen verzorgingstas

Nuna verzorgingstassen

 

Vul jouw Nuna kinderwagen aan met een Nuna verzorgingstas. Zo’n tas is speciaal gemaakt voor het vervoeren van de verzorgingsspullen voor je kindje. De meeste Nuna verzorgingstassen hebben speciale bevestigingsriemen waarmee je de tas vastmaakt aan de kinderwagen. Dat is ideaal, want zo heb je tijdens de wandeling beide handen vrij. Veel Nuna verzorgingstassen hebben ook handvaten en een afneembare schouderband. Een Nuna verzorgingstas kun je dus met je meedragen op de manier die jij wilt.

 

Lees meer...

Handige details van Nuna verzorgingstassen

Vrijwel elke Nuna verzorgingstas heeft een geïsoleerde fleshouder. Deze houdt de fles van je kindje langer op temperatuur. Mocht de fles lekken, dan worden andere spulletjes in de tas niet snel nat. Bij de aankoop van een verzorgingstas van Nuna zit vaak ook een verschoningsmatje inbegrepen. Dit matje maakt het mogelijk om je kindje overal te verschonen, waar je ook bent. Nuna verzorgingstassen zien er vaak heel stoer uit. Deze uitstraling zorgt ervoor dat ook vaders graag gezien worden met een verzorgingstas van Nuna. Meestal kun jezelf kiezen in welke kleur jij de Nuna verzorgingstas wilt hebben.

Over Nuna

Nuna is een merk van babyproducten met een innovatief design. Telkens weer zoeken de ontwerpers van Nuna naar handige oplossingen voor alledaagse ongemakken, zodat het zorgen voor je kindje jou zo gemakkelijk mogelijk afgaat. Behalve Nuna verzorgingstassen, verkopen wij ook Nuna kinderwagens, campingbedjes, wipstoeltjes en noem maar op. Al deze producten zijn niet alleen gemaakt met een slim design. Ze zijn ook zodanig gemaakt dat ze een stijlvolle, moderne uitstraling hebben. Nuna producten passen dan ook heel goed in de meeste hedendaagse interieurs. De Nuna verzorgingstas van jouw wensen en andere Nuna producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen en de verzorgingstas van Nuna ook bij ons op voorraad is, bezorgen wij deze de volgende dag al bij je thuis. Lees minder...
  • Nuna Luiertas
    229,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader