Quinny verzorgingstas

Het Nederlandse merk Quinny richt zich vooral op de ouders in de grotere steden en biedt daar producten voor die praktische oplossingen bieden en waarmee je ook gezien wilt worden. Quinny is al sinds 1950 actief en brak eind jaren negentig ook internationaal door waardoor het merk nu ook bekend is over de landsgrenzen. Vooral sinds 2004 is het merk zich gaan richten op de stadse ouder met als bekendste wapenfeit de Zapp; de meest compact buggy in de wereld. Tegenwoordig is het een toonaangevend kinderwagenmerk met wereldwijde distributie. Uiteraard is het assortiment ook gewoon bij Babypark te bestellen. Naast de bekende kinderwagens hebben we ook verzorgingstassen van Quinny. Neem snel een kijkje in de webshop.

Lees meer...

Assortiment Quinny verzorgingstassen

We hebben verschillende stijlvolle en praktische verzorgingstassen van Quinny beschikbaar. Ze worden geleverd inclusief verschoonmatje en opbergdoosje. Een geïsoleerd gedeelte voor flesjes en een waterdicht zakje maken de tas, tezamen met de handige opbergvakjes, onmisbaar in de uitrusting van de urban ouder. Het merk maakt ook exclusieve edities van sommige verzorgingstassen waar je nog unieker mee voor de dag komt. Deze exemplaren zijn vaak nog meer uitgesproken in het design door bijvoorbeeld het gebruik van premium cognackleurig leer met goudkleurige details. Voor welke tas je ook gaat, je bestelt het eenvoudig via onze webshop. Je kunt ook altijd gezellig langs komen in een van onze megastores.

Bestellen Quinny verzorgingstas

De tas kun je morgen al in huis hebben indien het op voorraad is en je voor 20:00 uur op een werkdag bestelt. Wij zorgen er dan voor dat het diezelfde avond nog verstuurd wordt. Aangezien de tassen een bestelwaarde van boven de 20 euro hebben, betaal je geen verzendkosten. Je kunt ook altijd eens een van de megastores van Babypark binnenlopen om daar kennis te maken met ons assortiment en onze verkoopspecialisten. De adressen en openingstijden zijn te vinden op onze website.

1 Resultaten
  • Quick view

    Quinny Luiertas

    De Quinny Luiertas is een handtas, schoudertas en rugzak ineen en biedt genoeg opbergruimte voor alle spullen van je kindje zoals luiers, een schoon setje kleren en natuurlijk de favoriete knuffel.
1 Resultaten