Klemhekje

Twee linkerhanden? Of gewoon geen zin om te moeten boren om een traphekje te installeren? Kies dan voor een klem traphekje. Je monteert het eenvoudig in de deurpost zonder dat je daarvoor gaten hoeft te boren. Zoals de naam al aangeeft, klem je het hekje aan weerszijden vast. Bij Babypark hebben we klemhekjes van verschillende A-merken. Wij leveren die tegen de scherpste prijzen omdat wij op het hele assortiment onze laagsteprijsgarantie bieden. Prijsmeters blijven de prijzen in andere winkels controleren zodat wij de beste aanbiedingen hebben. Dus ook jouw traphekje met klem mechanisme bestel je voordelig via onze uitgebreide webshop.

Lees meer...

Traphekje klemmend assortiment

Hoewel een schroefhekje nog altijd de aller veiligste optie blijft, is een klemhekje uitstekend geschikt voor niet intensief gebruik of wanneer het hekje bij iemand anders wilt plaatsen zonder boorgaten achter te laten. Je monteert het eenvoudig in het trapgat bij opa en oma waar jouw kindje logeert bijvoorbeeld. Of gebruik het in een vakantiehuisje. Let wel op dat een dergelijk traphekje met klemmend mechanisme aan de onderkant doorloopt waardoor het een drempel vormt. Hierdoor raden wij het af om het bovenaan een trap te gebruiken in verband met het risico op struikelen.

Bestellen klem traphekje

Is een klemhekje in jouw geval een uitkomst en heb je de keuze kunnen maken, bestel dan nog voor 20:00 uur. In dat geval kunnen we namelijk het traphekje met klem mechanisme nog dezelfde dag versturen zodat je het de volgende dag al in huis kunt hebben. Voor alle bestellingen van 20 euro of meer geldt tevens dat we geen verzendkosten in rekening brengen. Zo wordt jouw hekje dus ook nog gratis bezorgd. Wil je toch liever eerst het hekje eens met eigen ogen bekijken en wat meer uitleg over alle voor- en nadelen te weten komen? Bezoek dan gerust eens een van onze 10 megastores.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Noma Easy Fit Klemhekje

    Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.
    44,95
1 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot