Tiny Love

Het merk Tiny Love heeft een stoer en vrolijk uiterlijk. Tiny Love staat voor speelgoed waarmee je kindje zich kan ontwikkelen op een spelende manier. De producten van Tiny Love bieden plezier en uitdaging voor je kindje. Dus als je op zoek bent naar een praktische en stoere loopwagen, dan is het merk Tiny Love iets voor jou!

Lees meer...

De Tiny Love loopwagen

De Tiny Love loopwagen is handig en praktisch in gebruik. Ook groeit de Tiny Love loopwagen mee met je kindje en is de Tiny Love loopwagen te gebruiken vanaf 6 maanden tot 18 maanden. De loopwagen geeft je kindje genoeg mogelijkheden om zich te ontwikkelen. De Tiny Love loopwagen heeft een activiteitenpaneel met verschillende mogelijkheden, in dit activiteitenpaneel zit ook licht en geluid dit maakt het activiteitenpaneel extra interessant en leuk voor je kindje. De Tiny Love loopwagen is ideaal om je kindje bezig te houden.

Eigenschappen Tiny Love loopwagen

De Tiny Love loopwagen heeft een goede kwaliteit. Ook biedt de Tiny Love loopwagen veel verschillende speelmogelijkheden doordat je het activiteitenpaneel kan verplaatsen. Zo heeft je kindje extra veel plezier met de Tiny Love loopwagen. De Tiny Love loopwagen bied vanaf 6 maanden spelen en zitten, tot aan 18 maanden lopen en duwen. De Tiny Love loopwagen helpt en stimuleert je kindje met de eerste stapjes zetten. Leuk om cadeau te geven bij een eerste verjaardag!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tiny Love 5-in-1 Ride And Walk

    Met de Tiny Love 5-in-1 Ride And Walk wordt je kindje uitgedaagd. Het beschikt over 5 mogelijkheden waar je kindje zich spelenderwijs, urenlang mee kan vermaken. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
    69,95
1 Resultaten