Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Peutermatras 70x140

Ook voor jouw peuter kun je terecht in de webshop van Babypark voor een heerlijk comfortabel matras. Deze matrassen hebben het formaat van 70 x 140 cm. Omdat jouw kindje natuurlijk nog steeds groeit, is het belangrijk om een goede ondersteuning over het hele matras te hebben. In het assortiment van Babypark vind je verschillende matrassen die dit met verschillende technieken weten de bereiken. Kijk wat je de beste methode lijkt voor jouw kindje en bestel eenvoudig het gewenste matras via onze webshop. Voor welke techniek je ook gaat, door onze laagsteprijsgarantie betaal je sowieso nooit teveel voor jouw peuter matras 70 x 140 cm.

Lees meer...

Assortiment peutermatrassen 70x140

Bij een pocketmatras is het gehele matras gevuld met kleine veren die onafhankelijk van elkaar werken. Hierdoor vormt het matras zich uitstekend naar het lichaam van jouw kindje. Vooral de ondersteuning van de schouders en heupen is belangrijk voor de groei. Een andere manier om een goede ondersteuning aan het lichaam te bieden, is door het gebruik van koudschuim. Door de open celstructuur zorgt een matras van koudschuim voor een goede luchtcirculatie wat van pas komt wanneer jouw kindje het snel warm heeft. Doordat koudschuim zich aanpast aan de vorm van het lichaam, maakt het ook niet uit hoe jouw kindje erop ligt, het krijgt altijd de beste ondersteuning. Ook kuilvorming komt amper voor met dit materiaal. Vooral de ondersteuning van de rug is een belangrijk voordeel van koudschuimmatrassen. Verder is het allergievrij en vlamvertragend. In de webshop van Babypark vind je verschillende A-merken die peutermatrassen van 70 x 140 in een of beide varianten in hun productlijn aanbieden.

Bestellen peuter matras 140x70

Bestellen van jouw peutermatras 70 x 140 gaat eenvoudig en snel via ons webshop. Is het matras op voorraad en bestel je het voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. In de regel heb je het dan de volgende dag in huis. Zo kan jouw kindje er die avond nog op slapen. Vergeet ook geen matrasbeschermer en hoeslaken te bestellen. Kom je liever eens langs om jouw kindje de matrassen te laten testen dan kan dat in een van ons 10 megastores. Je kunt daar ook terecht met al jouw vragen bij ons team van verkoopspecialisten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Puck Tencel Matras Koudschuim
    74,99 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    5 producten

    Populariteit
    Oval loader