Smallstuff slabbetjes en spuugdoekjes

Dankzij Smallstuff slabbetjes, blijven de kleertjes van je kindje tijdens het eten zo schoon mogelijk. Op deze pagina vind je ons complete assortiment slabbetjes van Smallstuff. Van het label Smallstuff is zelfs een slab zonder mouwen verkrijgbaar. Met deze slab aan blijft je kindje aan de bovenkant helemaal droog.

Lees meer...

Smallstuff slab met mouwen

Een Smallstuff slab zonder mouwen is ideaal als je kindje zelf leert eten en drinken. Zo’n slab is eigenlijk een soort trui die je over de kleertjes van je kindje aandoet. Het voordeel van een Smallstuff slab zonder mouwen is dat je je kindje heerlijk onbezorgd bezig kunt laten zijn eten. Je hoeft je niet zo druk te maken over de vraag of je kindje wel schoon blijft. Na het eten maak je de slab eenvoudig schoon met een vochtig doekje. Onze Smallstuff slabbetjes met mouwen zijn verkrijgbaar met verschillende motiefjes.

Over Smallstuff

Smallstuff is een leuk Deels label van speelgoed, decoratiemateriaal voor de kinderkamer, beddengoed, bordjes, bestekjes en slabbetjes voor kinderen. Alles is gemaakt met een liefde voor kleuren. De designs zien er allemaal heel speciaal uit. Sommige Smallstuff items zijn met de hand gehaakt of gebreid. Verder zijn veel items gemaakt van natuurlijke materialen als katoen en hout. Smallstuff heeft een sfeervolle, retro uitstraling. Op veel Smallstuff producten komen bloemen terug. De ontwerpers lieten zich inspireren door kinderen en hun belevingswereld. Ook Scandinavische moeders die van zachte tinten en klassieke dessins houden, vormden een belangrijke inspiratiebron. Wat niet langer en bestel vandaag nog handige slabbetjes van Smallstuff en andere Smallstuff producten online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, heb jij de Smallstuff slabbetjes morgen al in huis. Voorwaarde is dat de Smallstuff slabbetjes bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly Slab Met Mouwen

  Met deze stijlvolle Smallstuff Butterfly Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige sluiting aan de achterzijde.
  21,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Slab Met Mouwen

  Met deze stijlvolle Smallstuff Auto Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige sluiting aan de achterzijde.
  21,95
2 Resultaten
Trustpilot