Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Knuffeldoekjes

Laessig knuffeldoekjes

Geef je kindje een heerlijk zacht knuffeldoekje van Laessig! Onze Laessig knuffeldoekjes zijn gemaakt van comfortabele materialen. Al gauw zal het knuffeldoekje van Laessig onmisbaar zijn voor je kindje. Het is zijn trouwe toeverlaat en hij neemt het overal mee naartoe. Sommige Laessig knuffeldoekjes zijn een soort knuffels. Aan het doekje zit een dierenkop. Deze knuffeldoekjes zien er extra leuk uit!

Lees meer...

Uitwasbaar Laessig knuffeldoekje

De meeste Laessig knuffeldoekjes zijn bestand tegen de wasmachine. Dat is ideaal, want een knuffeldoekje wordt al gauw vies als je kindje het overal mee naartoe neemt en er veel mee knuffelt. Meer informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving bij elk Laessig knuffeldoekje.

Over Laessig

Naast knuffeldoekjes, verkopen wij ook verzorgingstassen, slabbetjes, bekers, dinetsetjes, thermosflessen, wikkeldoeken, slaapzakken en zelfs kleertjes van Laessig. Deze producten zijn meestal bedoeld voor dagelijks en intensief gebruik. “Leven met bezieling en stijl” is het motto van Laessig. Alle producten van Laessig zijn mooi en tegelijkertijd ook heel functioneel. Laessig bordjes vallen niet zomaar kapot en zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken. De verzorgingstassen zijn heel praktisch ingedeeld met meerdere, gescheiden vakjes. Lekt de fles in de tas, dan is de kans groot dat andere spulletjes niet nat worden. Bij een Laessig verzorgingstas zit meestal een verschoningsmatje inbegrepen, zodat je je kindje onderweg overal kunt verschonen. Laessig verzorgingstassen zien er ook heel stoer en hip uit. Daar wil je mee gezien worden! Laessig knuffeldoekjes zijn online te bestellen via Babypark.nl. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij het bestelde Laessig knuffeldoekje meestal diezelfde avond nog op de post, mits wij het direct uit onze voorraad kunnen leveren. Jij krijgt het knuffeldoekje dan morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader