Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Little Indians knuffeldoekjes

Geef je baby een lekker zacht knuffeldoekje van Little Indians waar het op kan sabbelen en heerlijk mee kan knuffelen. Vrijwel elke baby is dol op een knuffeldoekje van Little Indians en draagt deze het liefst de hele tijd bij zich. Onze Little Indians knuffeldoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende stofjes met leuke motiefjes.

Lees meer...

Little Indians knuffeldoekje én speendoekje

Sommige Little Indians knuffeldoekjes zijn een knuffeldoekje en speendoekje inéén. Aan zo’n Little Indians knuffeldoekje zit meestal een lus voor bevestiging aan de speen. Maak je een Little Indians knuffeldoekje of speendoekje vast aan een speen, dan heeft dat ook als voordeel dat je de speen minder snel kwijtraakt. Met doekje is de speen veel beter te vinden.

Over Little Indians

Little Indians is een Nederlands merk van kleding, textielproducten en andere artikelen voor jonge kinderen. Alle producten worden ontworpen vanuit het kantoor van Little Indians in Ridderkerk. De Rotterdamse Vanessa Erasmus startte met het merk in 2014. Voor haar twee zoontjes Dayne en Jimmy miste ze leuke, eigenzinnige kleertjes. Hierop begon ze zelf kleertjes te ontwerpen. Het begon met een paar schoentjes en acht leggings. Duurzaamheid is een belangrijk doel van Little Indians. De kleertjes van Little Indians zijn tijdloos en zijn tegelijkertijd ook gemaakt volgens hedendaagse trends. De collecties worden voor het grootste gedeelte geproduceerd in Turkije. Een klein deel wordt in Portugal geproduceerd. De productie gebeurt op een manier die zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Een Little Indians knuffeldoekje is online te bestellen via onze webshop. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij de het bestelde knuffeldoekje van Little Indians meteen op de post, zodat jij het morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als wij het knuffeldoekje direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

  • Little Indians Rib Speendoekje
    0,- 11,21
  • Filteren

    4 producten

    Oval loader