SnoozeBaby knuffeldoekjes online bij Babypark.nl

 

SnoozeBaby
Het Nederlandse merk SnoozeBaby ontwerpt allerlei soorten accessoires voor baby's. Aan alle producten van SnoozeBaby vind je grappige en speelse labels waarmee je kindje lekker kan spelen. Doordat de labeltjes variëren in onder andere het soort materiaal en het ontwerp, helpen ze bij de ontwikkeling van de tastzintuigen van je kleine. Tevens wordt gebruik gemaakt van zachte stoffen als velours en jersey, zodat alle producten van SnoozeBaby heerlijk aanvoelen voor zowel jou als je kindje.

SnoozeBaby speendoekjes
Bij Babypark kun je onder andere een leuk SnoozeBaby speendoekje kopen. Deze speendoekjes zijn te verkrijgen in uiteenlopende uitvoeringen. Het verschil zit zowel in de kleur van elk SnoozeBaby knuffeldoekje alsmede in de vormgeving en de gebruikte materialen.

Babypark heeft al deze verschillende SnoozeBaby speendoekjes in de aanbieding in zowel haar webshop als in één van de vele vestigingen van Babypark door heel Nederland. Geniet zo van de vele voordelen die we je online bieden, als gratis levering en een snelle bezorging. Je kunt gemakkelijk vanuit huis je bestelling plaatsen. Vind je het juist fijn om op pad te gaan, dan ben je uiteraard van harte welkom in één van onze fysieke winkels.

Lees meer...
6 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Sweet Dreaming Knuffeldoekje

  Het Snoozebaby Sweet Dreaming knuffeldoekje is gemaakt van zachte stof en beschikt over verschillende labels. Het knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte!
  12,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Sweet Dreaming Knuffeldoekje

  Het Snoozebaby Organic Sweet Dreaming Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over over labels. Het stijlvolle knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte!

  Normale prijs: 13,95

  Special Price 12,83

 • Quick view

  Snoozebaby Giftcard Set

  De stijlvolle Snoozebaby Giftcard Set is ideaal om weg te geven als kraamcadeau. De set wordt geleverd inclusief knuffeldoekje, kaartje en envelop. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Snoozebaby Bumble Bonny Speendoekje

  Een handig Snoozebaby Bumble Bonny Speendoekje waarmee je kindje ook lekker kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en de speen is eenvoudig vast te maken aan de lus.
  12,95
 • Quick view

  Snoozebaby Pimmy Pim Knuffeldoekje Star White

  Met het Snoozebaby Pimmy Pim Knuffeldoekje Star White kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Snoozebaby Toy Bird Knuffeldoekje

  Met het Snoozebaby Toy Bird Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  12,95
6 Resultaten

Trustpilot