7 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Bright Bloom Speendoekje

  Met het Trixie Bright Bloom Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Trixie Bliss Speendoekje Petrol

  Met het Trixie Bliss Speendoekje Petrol heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Bright Bloom Speenkoord

  Met dit Trixie Bright Bloom Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje door middel van een clip.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Speenkoord

  Met dit Trixie Ribble Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje door middel van een clip.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Groovy Giraffe Speendoekje

  Met het Trixie Groovy Giraffe Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Bliss Speenkoord Petrol

  Met dit Trixie Bliss Speenkoord Petrol heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje door middel van een clip.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Groovy Giraffe Speenkoord

  Met dit Trixie Groovy Giraffe Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje door middel van een clip.
  9,95
7 Resultaten
Trustpilot