Knuffeldoekjes

Geef je kindje een heerlijk zacht knuffeldoekje waarmee het fijn kan knuffelen. Aan sommige knuffeldoekjes zit een leuk knuffeltje. Veel doekjes van Label-Label, Little Dutch, Bambam, Bamboom Snoozebaby en Done by Deer hangen vol met leuke labeltjes van verschillende materialen. Vaak vinden baby’s de labeltjes aan het knuffeldoekje nog het leukst. Hiermee kunnen ze heerlijk knuffelen & spelen.

Lees meer...

Zachte materialen

Knuffeldoekjes zijn gemaakt van materialen die extra zacht aanvoelen. Voor veel knuffeldoekjes is bijvoorbeeld badstof gebruikt of katoen dat op badstof lijkt. Het voordeel van badstof is niet alleen dat het zacht is, maar ook dat het lekker snel opdroogt als het nat is.

Voor aan de speen

Sommige knuffeldoekjes kun je vastmaken aan de speen van je kindje. Als je kindje een speen in de mond heeft, kan het met het doekje knuffelen. Veel baby’s vinden dit heerlijk.

Lees minder...
144 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Baby's Only Marble Speendoekje

  Met het Baby's Only Marble Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.

  16,95

  14,95

 • Quick view

  KipKep Roggy Speendoekje Roccy Sahara

  Laat je kindje erop los knuffelen met een KipKep Roggy speendoekje. Het speendoekje voelt lekker zacht aan en is een echte aanrader voor iedere baby. Wasbaar in de wasmachine op 40 graden.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Speenkoord

  Met het Nijntje Green Knit Speenkoord heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt de knuffel eenvoudig aan de speen bevestigen met een clipje. Verder is het speenkoord gemaakt van zacht materiaal.
  6,95
 • Quick view

  House Of Jamie Strik Speendoekje Powder Pink

  Met het House Of Jamie Strik Speendoekje Powder Pink heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,50
 • Quick view

  Snoozebaby Toy Bird Knuffeldoekje Frost Grey

  Met het Snoozebaby Toy Bird Knuffeldoekje Frost Grey kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Happy Horse Frog Flavio Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Frog Flavio Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  10,99
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Marin Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Mouse Marin Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  11,99
 • Quick view

  Cam Cam Swan Knuffeldoekje

  Met het Cam Cam Swan Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er erg schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Smallstuff Dog Knuffeldoekje Grey

  Met het Smallstuff Dog Knuffeldoekje Grey kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  32,50
 • Quick view

  Baby's Only Classic Knuffeldoekje

  Met dit Baby's Only Classic Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje heeft de vorm van een ster en heeft verschillende structuren. Het doekje is geschikt vanaf de geboorte.
  15,95
 • Quick view

  Happy Horse Lammy Knuffeldoekje Pink

  Met het Happy Horse Lammy Knuffeldoekje Pink kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  12,99
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffeldoekje Lagoon

  Deze superzachte BamBam Duck Knuffeldoekje Lagoon vinden baby's heerlijk om mee te spelen en te slapen. In het midden van het knuffeldoekje zit een naamlabel waarom de naam van je kind geschreven kan worden.
  13,95
 • Quick view

  Snoozebaby Bumble Bonny Speendoekje

  Een handig Snoozebaby Bumble Bonny Speendoekje waarmee je kindje ook lekker kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en de speen is eenvoudig vast te maken aan de lus.
  12,95
 • Quick view

  House Of Jamie Moon Speendoekje Snow Leopard Velvet

  Met het stijlvolle House Of Jamie Moon Speendoekje Snow Leopard Velvet heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt.
  16,50
 • Quick view

  Smallstuff Rabbit Knuffeldoekje Powder

  Met het Smallstuff Rabbit Knuffeldoekje Powder kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  32,50
 • Quick view

  Smallstuff Lion Knuffeldoekje Hazel

  Met het Smallstuff Lion Knuffeldoekje Hazel kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  32,50
 • Quick view

  House Of Jamie Maan Speendoekje Rocky Leopard

  Met het House Of Jamie Maan Speendoekje Rocky Leopard heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,50
 • Quick view

  Liewood Knuffeldoekje Confetti Mix

  Met het Liewood Knuffeldoekje Confetti Mix kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje is voorzien van een houten ring die perfect als bijtring kan dienen als de tandjes van je kindje doorkomen.
  17,-
 • Quick view

  Cam Cam Giraffe Knuffeldoekje

  Met het Cam Cam Giraffe Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Agnete Dino Knuffeldoekje Blue Wave

  Met het Liewood Agnete Dino Knuffeldoekje Blue Wave kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  20,-
 • Quick view

  House Of Jamie Strik Speendoekje Rocky Leopard

  Met het House Of Jamie Strik Speendoekje Rocky Leopard heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,50
 • Quick view

  Little Indians Speendoekje Pavement

  Met het stijlvolle Little Indians Speendoekje Pavement heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het schattige speendoekje is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  14,95
 • Quick view

  Happy Horse Lama Lily Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lama Lily Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  11,99
 • Quick view

  House Of Jamie Maan Speendoekje Powder Pink

  Met het House Of Jamie Maan Speendoekje Powder Pink heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,50
144 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6