Lodger speendoekjes online bij Babypark.nl

 

Lodger
Lodger is een Nederlands merk dat diverse babyproducten op de markt heeft gebracht. De producten van Lodger worden gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en voelen te allen tijde zeer comfortabel aan voor je kleine. Omdat het niet alleen belangrijk is dat producten zacht aanvoelen maar we ook graag willen dat spulletjes er mooi uitzien, hecht Lodger tevens veel waarde aan het uiterlijk. Daarom wordt ook veel aandacht geschonken aan mooie ontwerpen.

Lodger speendoekjes
Bij Babypark.nl kun je van Lodger knuffeldoekjes kopen. We hebben knuffeldoekjes van Lodger in de aanbieding met verschillende dessins en kleuren. Op die manier proberen we de aanschaf van een Lodger speendoekje gemakkelijker te maken. Zo kun je immers zelf kiezen welke kleur je wilt en welke vormpjes op het Lodger knuffeldoekje moeten terugkomen.

Speendoekjes bij Babypark.nl
Je hebt bij ons ontzettend veel keuze wanneer het aankomt op babyproducten in het algemeen, maar ook in het geval van knuffeldoekjes specifiek. Je kunt direct voor een knuffeldoekje van Lodger kiezen, maar je kunt ook nog rondkijken bij één van de andere merken die wij aanbieden. Zo ben je zeker weten tevreden met je aankoop!

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lodger Knot Knuffel- en Speendoekje

    Met het Lodger Knot Knuffel- en Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. De speen is makkelijk aan de schattige oren vast te maken. Het doekje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
    12,90
1 Resultaten