2 Resultaten
 • Quick view Lodger Knuffel- en Speendoekje Sprinkle

  Lodger Knuffel- en Speendoekje Sprinkle

  Uit voorraad leverbaar
  12,90
 • Quick view Lodger Lover Fifties

  Lodger Lover Fifties

  Uit voorraad leverbaar
  6,90
2 Resultaten

Lodger speendoekjes online bij Babypark.nl

 

Lodger
Lodger is een Nederlands merk dat diverse babyproducten op de markt heeft gebracht. De producten van Lodger worden gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en voelen te allen tijde zeer comfortabel aan voor je kleine. Omdat het niet alleen belangrijk is dat producten zacht aanvoelen maar we ook graag willen dat spulletjes er mooi uitzien, hecht Lodger tevens veel waarde aan het uiterlijk. Daarom wordt ook veel aandacht geschonken aan mooie ontwerpen.

Lodger speendoekjes
Bij Babypark.nl kun je van Lodger knuffeldoekjes kopen. We hebben knuffeldoekjes van Lodger in de aanbieding met verschillende dessins en kleuren. Op die manier proberen we de aanschaf van een Lodger speendoekje gemakkelijker te maken. Zo kun je immers zelf kiezen welke kleur je wilt en welke vormpjes op het Lodger knuffeldoekje moeten terugkomen.

Speendoekjes bij Babypark.nl
Je hebt bij ons ontzettend veel keuze wanneer het aankomt op babyproducten in het algemeen, maar ook in het geval van knuffeldoekjes specifiek. Je kunt direct voor een knuffeldoekje van Lodger kiezen, maar je kunt ook nog rondkijken bij één van de andere merken die wij aanbieden. Zo ben je zeker weten tevreden met je aankoop!