6 Resultaten
  • Quick view Snoozebaby Sweet Dreaming Knuffeldoekje

    Snoozebaby Sweet Dreaming Knuffeldoekje

    Uit voorraad leverbaar
    12,95
6 Resultaten

SnoozeBaby knuffeldoekjes online bij Babypark.nl

 

SnoozeBaby
Het Nederlandse merk SnoozeBaby ontwerpt allerlei soorten accessoires voor baby's. Aan alle producten van SnoozeBaby vind je grappige en speelse labels waarmee je kindje lekker kan spelen. Doordat de labeltjes variëren in onder andere het soort materiaal en het ontwerp, helpen ze bij de ontwikkeling van de tastzintuigen van je kleine. Tevens wordt gebruik gemaakt van zachte stoffen als velours en jersey, zodat alle producten van SnoozeBaby heerlijk aanvoelen voor zowel jou als je kindje.

SnoozeBaby speendoekjes
Bij Babypark kun je onder andere een leuk SnoozeBaby speendoekje kopen. Deze speendoekjes zijn te verkrijgen in uiteenlopende uitvoeringen. Het verschil zit zowel in de kleur van elk SnoozeBaby knuffeldoekje alsmede in de vormgeving en de gebruikte materialen.

Babypark heeft al deze verschillende SnoozeBaby speendoekjes in de aanbieding in zowel haar webshop als in één van de vele vestigingen van Babypark door heel Nederland. Geniet zo van de vele voordelen die we je online bieden, als gratis levering en een snelle bezorging. Je kunt gemakkelijk vanuit huis je bestelling plaatsen. Vind je het juist fijn om op pad te gaan, dan ben je uiteraard van harte welkom in één van onze fysieke winkels.