Muziekklokjes

Een muziekklokje geeft je kindje een rustgevend gevoel. Soms helpt het zachte muziekje je kindje om in slaap te komen. Een muziekklokje hang je bijvoorbeeld boven het wiegje of boven de box van je kindje.

Lees meer...

Gehaakte en gebreide muziekklokjes

Gehaakte en gebreide muziekklokjes zijn extra sfeervol. Deze staan heel leuk in een babykamer. Wij verkopen gebreide muziekkokjes van merken als Baby’s Only en Nature Zoo. De meeste muziekklokjes van Sebra zijn gehaakt. Sebra maakt gebruik van ouderwetse handwerktechnieken om haar producten een authentieke uitstraling te geven.

Opvallende muziekklokjes

Sommige muziekklokjes zien er wel heel speciaal uit. Wij verkopen bijvoorbeeld weleens zilverkleurige muziekklokjes in de vorm van een ster óf een extra groot muziekdoosje dat eruit ziet als een luchtballon. Op deze pagina’s zie je alle muziekklokjes uit ons assortiment.

Lees minder...
84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Bambam Snowglobe

  Van de Bambam Snowglobe kan je kindje uren genieten en heerlijk rustig in slaap vallen. De snowglobe beschikt over prachtige muziek en is daarnaast een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  31,95

  29,95

 • Quick view

  Happy Horse Elephant Ely Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Elephant Ely Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  21,99
 • Quick view

  Ootje Kadootje Pinguin Muziekdoosje Zwart / Wit

  Het Ootje Kadootje Pinguin Muziekdoosje Zwart / Wit kan gemakkelijk ergens aan worden bevestigd en speelt een vrolijk muziekje af wanneer er aan het koord getrokken wordt. Een erg leuk accessoire in de babykamer!
  23,95
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Ster Muziekdoosje Wit

  Met het Taftan Haakwerk Ster muziekdoosje is je kindje snel in dromenland. Het muziekdoosje beschikt over klassieke liedjes, is met de hand gemaakt, en met behulp van touwtjes vast te maken aan een ledikant of box.
  35,20
 • Quick view

  Cam Cam Balloon Muziekmobiel Blossom Pink

  Met deze Cam Cam Balloon Muziekmobiel Blossom Pink zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een vrolijk strikje.

  39,90

  36,95

 • Quick view

  Laessig Little Chums Knitted Muziekmobiel Dog

  Met de Laessig Little Chums Knitted Muziekmobiel Dog zal je kindje heerlijk in slaap vallen. Wanneer je aan het koordje trekt, hoor je een rustgevend muziekje.
  29,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Bear Muziekdoosje

  Het Bamboom Soft Stone Bear Muziekdoosje kan eenvoudig worden bevestigd aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje voelt zacht aan en beschikt over een rustgevend muziekje.
  24,95
 • Quick view

  Done By Deer Muziekdoosje Wally

  Dit Done By Deer Muziekdoosje Wally is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. Het muziekdoosje is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  34,95
 • Quick view

  SnuzCloud Slaaphulp Knuffel Grey

  Met de SnuzCloud Slaaphulp Knuffel Grey genieten jij en je kindje van een perfecte nachtrust. De knuffel helpt je kindje te ontspannen en in slaap te komen met behulp van 2 lichtopties en 4 rustgevende geluiden.
  29,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Uil Muziekdoosje Old Green

  Het Ootje Kadootje Uil Muziekdoosje Old Green kan gemakkelijk ergens aan worden bevestigd en speelt een vrolijk muziekje af wanneer er aan het koord getrokken wordt. Een erg leuk accessoire in de babykamer!
  23,95
 • Quick view

  Happy Horse Donkey Devan Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Donkey Devan Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  21,99
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Muziekster

  Deze Little Dutch Spring Flowers Muziekster is dan ook onmisbaar in de eerste maanden van je kindje. Vrijwel elke baby wordt rustig van muziek. De muziekdoos is gemaakt voor hoogwaardig materiaal.

  24,95

  19,95

84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4