Cam Cam rammelaars

 

Het eerste speelgoedstuk van een baby is meestal een rammelaar. Met een rammelaar leer je je kindje hoe hij of zij iets van de ene naar de andere hand kan verplaatsen, je stimuleert als het ware de hand-oogcoördinatie. Met een rammelaar kun je je kindje ook oorzaak en gevolg leren; wanneer je kindje schudt met de rammelaar zal hij of zij een geluidje horen en zich afvragen waar het vandaan komt. Een reden dus om nogmaals met de rammelaar te schudden. Ben je op zoek naar rammelaars, dan ben je bij Babypark aan het juiste adres.

 

Lees meer...

Stijlvolle Cam Cam rammelaars

De rammelaars van Cam Cam zien door de mooie geborduurde stiksels er stijlvol uit en zijn met de hand gemaakt van 100% organisch katoen. Een Cam Cam rammelaar heeft een houten ring waaraan je kindje makkelijk de Cam Cam rammelaar kan vastpakken. De Cam Cam rammelaar is een perfect kraamcadeau en zal dus zeker in de smaak vallen.

 

Over Cam Cam

Het merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht en geïnspireerd door de Japanse culltuur, de Franse verfijndheid en het Scandinavische minimalisme. Met hun producten probeert Cam Cam voor kinderen een kalme en harmonieuze omgeving te creëren. De meeste producten hebben dan ook zachte kleuren en tijdloze prints. Cam Cam producten bevatten geen gifstoffen en zijn gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en materialen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Ocean Ringrammelaar

  De Cam Cam Ocean Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,90
 • Quick view

  Cam Cam Leaves Ringrammelaar

  De Cam Cam Leaves Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Cam Cam Peacock Rammelaar Mustard

  De Cam Cam Peacock Rammelaar Mustard is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,90
 • Quick view

  Cam Cam Savannah Speeltje

  Het Cam Cam Savannah speeltje is een vrolijk item voor aan de kinderwagen, zo vermaakt je kindje zich prima onder het wandelen. Het speeltje is makkelijk te bevestigen.

  Normale prijs: 36,-

  Special Price 20,95

 • Quick view

  Cam Cam Ballon Rammelaar Pressed Leaves

  Met deze Cam Cam rammelaar vermaakt je kindje zich wel! De ballon is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een leuk belletje.

  25,-

  9,95

 • Quick view

  Cam Cam Swan Ringrammelaar Light Sand

  De Cam Cam Swan Ringrammelaar Light Sand is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,-
6 Resultaten