Traphekje open trap

Bij Babypark hebben we veel keuze uit verschillende traphekjes. Schroefhekjes zijn de veiligste keuze omdat die heel stevig vast te boren zijn met schroeven. Maar er zijn nog meer opties zoals klemhekken, rolhekken en systeemhekken. Heb je een traphekje voor een open trap nodig dan kan het lastig zijn om daar een goed traphekje voor te vinden. Een klemhekje valt dan al snel af omdat dat vooral uitkomst biedt om in de deurpost te klemmen. Wanneer een kant open is dan bieden een roltrap of systeemhek nog uitkomst.

Lees meer...

Assortiment open trap traphekje

Het rolhek werkt als een soort rolgordijn maar dan horizontaal. Wanneer je dit als traphekje gebruikt bovenaan het trapgat, zorg er dan wel voor dat er 15 cm speling is tussen het hekje en de eerste traptrede. Dit omdat het rolhekje wat meegeeft en dus voorkomen moet worden dat het trapgat al zichtbaar wordt wanneer jouw kindje er tegenaan leunt. Het rolhekje is ook de oplossing die de minste visuele impact heeft in jouw interieur. Wanneer het is opgerold zoals bij een rolgordijn, valt het veel minder op dan een traditioneel hekwerk. Een andere oplossing kan worden gevormd door een systeemhek. Deze hekken kunnen worden ingezet als veiligheidshek of room divider door hun langere afmeting. Zo kun je het bijvoorbeeld rond een openhaard zetten maar dat kan dus ook als traphekje voor een open trap. Bij Babypark hebben we zogezegd alle soorten dus neem snel een kijkje welk van de traphekjes voor jouw open trap het beste in aanmerking komt.

Bestellen traphekjes open trap

Is de keuze gemaakt, bestel dan voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Heeft de bestelling een waarde van 20 euro of meer dan versturen we het gratis. Is de keuze nog niet duidelijk en wil je meer informatie of wil je de hekjes eerst eens met eigen ogen bekijken? Dat kan, kom dan naar een van onze 10 megastores. Ons team van productspecialisten helpt je graag verder bij de keuze voor een open trap traphekje.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Noma Modular 3-Panelen Hek

    Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

    99,95

    95,-

1 Resultaten
Trustpilot