bugaboo donkey, bugaboo donkey kinderwagen, kinderwagen bugaboo donkey

Bugaboo Donkey² Duowagen

 

21 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Classic Kinderwagen 2-in-1

  De Bugaboo Donkey² Mono Classic Kinderwagen 2-in-1 is geschikt voor verschillende terreinen. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.

  1.269,-

  1.019,15

 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Alu / Blue Melange / Hemelsblauw

  Met de Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Blue Melange - Hemelsblauw kun je elke uitdaging aan. Of het nu in de stad, het bos of in de sneeuw is. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je altijd en overal comfortabel kunt wandelen.
  1.229,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Alu / Grey Melange / Robijn Rood

  Met de Bugaboo Donkey² Mono Kinderwagen Grey Melange - Robijn Rood kun je elke uitdaging aan. Of het nu in de stad, het bos of in de sneeuw is. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je altijd en overal comfortabel kunt wandelen.
  1.229,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Duo Uitbreidingsset

  De Bugaboo Donkey² Duo Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Bugaboo Donkey². De Duo Uitbreidingsset bestaat uit een extra zitje voor een kindje vanaf 6 maanden. Ideaal bij gezinsuitbreiding!
  403,20
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Twin Uitbreidingsset

  De Bugaboo Donkey² Twin Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Bugaboo Donkey². De Twin Uitbreidingsset bestaat uit een extra reiswieg en zitje em maakt van de Bugaboo Donkey² een tweelingwagen.
  441,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Classic Duo Uitbreidingsset Compleet

  De Bugaboo Donkey² Classic Duo Uitbreidingsset compleet maakt van jouw Bugaboo Donkey² Mono kinderwagen een duowagen.

  360,-

  318,95

 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Wiegbekleding

  De Bugaboo Donkey² Wiegbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey². Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! De wiegbekleding is gemakkelijk te bevestigen.
  125,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey Mono Autostoel Adapters

  Met deze Bugaboo Donkey Mono Autostoel Adapters kan je de Maxi-Cosi eenvoudig op de Donkey wandelwagen plaatsen. De adapters zijn bijvoorbeeld geschikt voor Joie Gemm autostoeltje, Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en Citi
  54,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Duo Uitbreidingsset Compleet Grijs

  De Bugaboo Donkey² Duo Uitbreidingsset Compleet Grijs maakt van jouw Bugaboo Donkey² Mono een duowagen. Deze set bestaat uit een frame (alu), een extra zitje (gemeleerd grijs) en een zonnekap (robijn rood).
  331,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey Twin Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Donkey Twin Autostoel Adapter wordt jouw Donkey Twin kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter namelijk een groep 0 autostoel op het frame bevestigen.
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey Classic + Twin Set Navy

  De Bugaboo Donkey Classic + Twin Set Navy is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey². Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! De wiegbekleding is gemakkelijk te bevestigen.
  170,-
 • Quick view

  Bugaboo High Performance Regenscherm Donkey² / Buffalo / Runner

  Het Bugaboo Donkey² / Buffalo / Runner High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Donkey², Buffalo en Runner kinderwagen. Het beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  64,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Duo Uitbreidingsset Compleet Blauw

  De Bugaboo Donkey² Duo Uitbreidingsset Compleet Blauw maakt van jouw Bugaboo Donkey² Mono een duowagen. Deze set bestaat uit een frame (alu), een extra zitje (gemeleerd blauw) en een zonnekap (hemelsblauw).
  331,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Donkey² zonnekap kun je de look van je Bugaboo Donkey² kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Bagagemand Hoes

  De Bugaboo Donkey² Bagagemand Hoes sluit op een heel eenvoudige manier de Bugaboo Donkey² Bagagemand af. De hoes is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints en maakt jouw Bugaboo Donkey² helemaal af.
  34,95
 • Quick view

  Bugaboo Comfort Meerijdplankje

  Met dit Bugaboo Comfort Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de Bugaboo kinderwagen en je kunt gaan wandelen.

  105,-

  89,-

 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Breezy Zonnekap

  Met de Bugaboo Donkey² Breezy Zonnekap voor de Bugaboo Donkey² geniet je kindje van extra ventilatie en meer schaduw. Ideaal voor op vakantie of tijdens de warme zomermaanden.
  84,95
21 Resultaten