tweelingwagen, duowagen, duo kinderwagen

Qtus duowagen

Op deze pagina vind je ons assortiment met Qtus duowagens. Een Qtus kinderwagen kan voor zowel 1 als 2 kinderen gebruikt worden. Dankzij de vele verkrijgbare uitrbeidingen kun je de Qtus duowagen helemaal samenstellen zoals gewenst is voor jouw gezin. De Qtus kinderwagen kan namelijk gebruikt worden met twee zitjes, twee reiswiegen of met één zitje en één reiswieg. Mogelijkheden genoeg dus! In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie en foto's over de mogelijkheden.

Lees meer...

Tweelingwagen of duowagen?

Een tweelingwagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Een duowagen betekent dat een kinderwagen geschikt is voor één jonger kind en één ouder kind. Bij deze optie is er één reiswieg inbegrepen, bij een tweelingwagen worden er twee reiswiegen meegeleverd. Kom je er niet helemaal uit en weet je niet zeker welke artikelen je allemaal moet bestellen om jouw gewenste combinatie te makenn? Neem dan via 0488 488 888 (telefonsich of via WhatsApp) contact met ons op. We kijken graag met je mee en helpen jou met het maken van een goede keuze.

Qtus duowagen bestellen op Babypark.nl

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Qtus duowagens. De meeste duowagens zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, de artikelen dezelfde dag nog door ons verzonden worden. Zo kun jij al heel snel van je aankopen gaan genieten. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores om een bestelling te plaatsen en een kinderwagen uit te proberen. Zowel online als in onze winkels profiteer je van onze laagste prijsgarantie. Dat is prettig shoppen!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Qtus DuetPro Duowagen 0 Mnd Black - Full Black

  De Qtus DuetPro Duowagen 0 Mnd Black - Full Black groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. Wordt geleverd met reiswieg en comfortabel zitje. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  795,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Black - Full Black

  De Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Black - Full Black is geschikt voor 2 kindjes vanaf de geboorte en wordt geleverd met 2 reiswiegen en 2 comfortabele zitjes. De kinderwagen beschikt over vering op alle wielen voor meer comfort.
  1.125,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Duowagen 6 Mnd Alu

  De Qtus DuetPro Duowagen 6 Mnd Alu groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. De duowagen wordt geleverd met 2 comfortabele zitjes. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  750,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Duowagen 6 Mnd Black - Full Black

  De Qtus DuetPro Duowagen 6 Mnd Black - Full Black is geschikt voor twee kindjes van verschillende leeftijden en wordt geleverd met twee zitjes en stoel adapterset. Ook te gebruiken als enkele kinderwagen.
  795,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Alu

  De Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Alu is geschikt voor 2 kindjes vanaf de geboorte en wordt geleverd met 2 reiswiegen en 2 comfortabele zitjes. De kinderwagen beschikt over vering op alle wielen voor meer comfort.
  1.050,-
5 Resultaten